Kreativa DIY huvudgavlar

Kreativa DIY huvudgavlar

DIY-huvudgavlar är väldigt enkla eftersom namnet säger ”Gör det själv”. Dessa kreativa sänggavlar kan göras hemma med enkla saker som finns tillgängliga hos oss hemma, i garaget eller i närliggande butiker. Om du implementerar dem hemma kan du spara pengar och göra dem kreativa.

Detta är ett mycket modernt och trendigt huvudgavel som enkelt kan tillverkas hemma till mycket låg kostnad. Träramarna förvaras på båda sidor som prylar och trähyllor i mitten för att placera fotoramar och små memorabilia som kan försköna rummet. Det svarta och vita är en trendig och modern färg som används som ett färgtema för rummet.

Svartvitt huvudgavel

Svartvitt huvudgavel

Campinggaveln kan ge din lilla pojke eller tjej så mycket glädje och spänning, eftersom sänggaveln är utformad som ett campingtält med färgglatt tyg och hängande rep för att ge det en realistisk känsla.

Kolla in detta huvudgavel så konstnärligt och vackert. Väggen är målad i en tråkig nyans och en gren fästs på väggen med vackra hängningar. Hängningen kan vara av alla slag, glänsande pärlor, skumhjärtor, konstgjorda blommor, glänsande små bollar etc. I den här bilden används färgglada blommor som hängningar för att dekorera grenen.

Detta huvudgavel är väldigt lätt att tillverka. Allt du behöver göra är att plocka några stockar, sätta den på den nymålade väggen och spruta lite färg på den för att ge den en sådan rustik och naturlig känsla. När du är klar, låt den lufttorka och huvudgaveln är klar.

Detta lilla lås av skumrulle och kartong kan fungera som den bästa presenten till din lilla prinsessa. De rosa färgdörrarna och rosa överkastet är en av de bästa färgerna som någon tjej kommer att älska, och detta är inget undantag från regeln. En trevlig sänggavel för en härlig liten flicka på hennes födelsedag kan vara den bästa överraskningen du kan ge henne.

Hur enkelt är det här lilla huvudgaveln? En enkel träskiva som har sprutats med lite färg och ord och sedan fästs på väggarna kan få den att se naturlig, enkel och bra ut. Exempelbilden målad som kärlek på den, du kan välja vilken design eller ord du vill.

Måla som en sänggavelcoola huvudgavel idéer DIY målning

cool DIY huvudgavel för barn

DIY spegel huvudgavel

DIY spegel huvudgavel

Dörr DIY huvudgavel

enorm spegelhuvudgavel

Spegel huvudgavel DIY

Vintage spegel huvudgavelgammal dörrgavel DIY

färgglada trägavel

cool-DIY huvudgavel idéer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*