Kreativa DIY fruktkorgar

Gör vackra och kreativa DIY-fruktkorgar med enkla saker för att få det att se bedårande ut. Dessa fruktkorgar gör att ditt matbord ser väldigt vackert ut i köket, och du kan också använda dem vid speciella tillfällen för att dekorera matborden. De är enkla och roliga. Kolla in följande idéer för att prova dem hemma.

DIY sladdskal:

Hur kreativa och konstnärliga ser dessa sladdskal ut? Du kan använda gamla korgar och plastbrickor för att skapa en ny sladdbricka genom att helt enkelt linda in det gamla materialet med snöre eller rep och sedan dekorera det med lite glitter, måla det som en vacker kant eller fästa några pärlor och säckvävblommor på det.

Kakpanna som hänger på korgen:

Om du har många tårtformar hemma, kan du göra en hängande korg i lager som den här för att hänga i ditt kök eller matsal. Hål bara genom hål och fäst ett tjockt rep eller kedja för att skapa en korg med flera lager som lagrar frukt och grönsaker.

Siktskålskorg:

Använd silskålar eller till och med skålar med sidohandtag för att göra en hängande fruktkorg. Siktbrickor håller den nytvättade frukten ren och torr genom att tömma allt vatten. De är också väldigt enkla att göra och du kan måla dessa skålar i olika färger så att de ser attraktiva ut.

Låda med fruktkorg:

Använd de gamla lådorna eller trälådorna för att förvara frukt och grönsaker på borden och de ser naturliga och rustika ut. Du kan också lägga till namnskyltar i fälten eller lägga till dekorativa saker som grenar, löv och andra naturliga föremål så att de ser väldigt attraktiva och naturliga ut.

Skiktad plattstativ:

Använd keramiska tallrikar och glas med martini-glas för att skapa ett skiktat fruktställ som ser unikt och kreativt ut. Du kan använda färgglada tallrikar för att skapa ett trevligt stativ för ditt matbord. Detta gör det till en av de bästa bordsdekorationerna på fester.

Melonkorg:

Det här är en dagskorg som kan användas vid speciella tillfällen där du kan skrapa massan ur melonen och använda den som en korg för att placera fruktskivorna i den.

Skokorgskorg:

Använd skokartonger för att visa upp frukterna, eftersom du kan täcka lådan med färgglada tyger eller presentförpackningar så att de ser attraktiva ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*