Kreativa DIY bokstöd

Kreativa DIY bokstöd

Skapa kreativa bokstöd med ett antal enkla material som redan finns hemma och hjälper dig att ordna böcker var som helst på hyllan eller vid bordet utan att behöva en bokhylla.

Drivved slutar

Vin kork slutar

Tegelbokstöd:

Detta är en enkel tegelbokstöd där du bara behöver två tegelstenar. Du kan spruta tegelstenarna och måla några mönster på dem. Lägg bara stenarna på bordet med lite utrymme så kan du lägga några böcker däremellan.

Tegelbokstöd

Masonburk med färska blommor:

Fyll masonburken med lite vatten och skär några färska blommor, lägg dem i murarburken och använd dem som en bokstöd. Det kommer att se uppfriskande och vackert ut! Du kan också lägga stenar i murarkrukan om du inte kan ersätta färska blommor och placera konstgjorda blommor i dem varje dag.

Mason burk slutar

Pvc Pipes Decor Bookend:

Ta några PVC-rör och spraya dem med guld- eller metallfärg för att få dem att se attraktiva ut. Du kan limma dem på bordet och använda dem som bokstöd. Du kan klippa PVC-rören i olika höjder så att de ser mer intressanta ut än vad som helst som är standard och med samma höjd.

PVC rör dekor

Rock End Book Corner:

Detta är en klippa ände där du bara behöver några stenar från din trädgård. Du kan tvätta dem, torka dem och spraya dem i attraktiva färger, lägga till mönster och helt enkelt placera stenarna var som helst på bordet eller hyllan du vill skapa en bokstöd.

Rock slutar

Bara ett kvarter av rustikt trä:

Detta är ett rustikt träblock som används som en bokstöd, där du kan dekorera det ytterligare genom att hänga en bildram och lägga en träskiva eller platt trä som bas för dina böcker för att ge bokstödet mer utseende.

rustikt trä

Sandfylld tygände:

Detta är en sandfylld tygänd, allt du behöver är ett örngott med mönster och färger. Fyll upp den med lite sand, sy alla fyra sidorna och använd den som bokslut.

sandfylld tygände

Suckulent bokstöd:

Fyll ett glas med småsten och du kan odla suckulenter i det och använda denna färska gröna som en bokstöd.

saftig bokstöd

Leksaksbokstöd:

Dina barns leksaker kan också användas som en bokstöd, eftersom du kan använda träleksaker och fästa den på träklossarna och spraya allt i solida färger så att det ser ut som vackra blockblock.

Leksaksbokstöd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*