Jul Heminredning Idéer

Jul Heminredning Idéer

Jul handlar inte bara om att dekorera julgranen och kransen framför dörren, det handlar om mycket mer. Du kan dekorera ditt hem med vackra dekorationsidéer till jul och föra in julhelgen och vintern i ditt hem och göra det ljust och glatt.

Mason burk dekor

Röda bär i en vit kanna:

Lägg en vit kanna med röda bär i den och du kan placera den som mittpunkten, som bordsdekoration, på hyllorna på fönsterbrädan så att den ser vacker ut. Vintern fylld med vit snö kommer att se väldigt passande ut med denna dekorationsidé.

Bär i en kanna

Byt örngott:

Byt örngott i vardagsrummet och få det att se ljust och dekorativt ut precis med utseendet. Du kan använda omslag som rött, vitt, en kombination av rött och vitt, tryckta mönster som jultomten, hattar, renar eller fraser som kärlek, glädje etc.

Byt örngott

Idé för dörrdekor:

Dekorera dörren som vanligt med en krans eller välj något annat som DIY-föremål som CD-dekor, vilket resulterar i en unik idé till dörrdekor. Detta är täckt med färg och andra klistermärken som gör att det ser snyggt ut, och du kan lägga till band, klockor och julbollar.

Idé för dörrdekor

Det finns också ett annat sätt att dekorera dörren genom att helt enkelt måla träblocket med formuleringar och lägga till andra dekorativa föremål som klockor och bollar på ett liknande sätt och luta dem mot väggen eller dörren i entrén.

Dörrdekor

Idé för en yttre dekor:

Lämna inte utsidan svart, bara stjärnan hänger, du kan lägga till olika dekorativa föremål. Detta är en av idéerna där du kan fästa en tom ram på väggen och lägga till julgranskulor, klockor och andra föremål. Använd för att dekorera trädet för att dekorera den här tomma ramen.

Exteriör inredning

Idé för att dekorera eldjackan:

Vinter- och eldmantel och två saker som går hand i hand, och du kan aldrig glömma att dekorera denna plats där du kan använda strumpor, flaggor, formulering, byte eller votiv för att dekorera eldmanteln.

Brandrock dekor

Trappräcke dekorerat med byte:

Dekorera ledstången med byte och älvljus för att lysa upp rummet och få rummet att se ljust och vackert ut.

lämnar byte

Idé för fönsterdekoration:

Dekorera fönsterbrädan genom att hänga upp vackra små presenter som representerar säsongen av glädje och gåvor.

Fönster dekoration

Du kan också limma hela glasrutan med pappersskärningar som snöflingor och snögubbe för att representera vintern.

Snöflingor dekor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*