Intressanta idéer för små lägenheter

Intressanta idéer för små lägenheter

Att dekorera ett litet vardagsrum är en utmaning. Det är en svår uppgift att få rummet att se rymligt ut. Med dessa små vardagsrumsidéer kan du faktiskt göra rummet dubbelt så stort. I den här artikeln hittar du några enkla idéer om hur du gör ditt vardagsrum rymligt och ljust.

idéer för liten lägenhet vardagsrum 9

idéer för litet vardagsrum 1

Placera tillbehören korrekt och lägg till levande färger

När du dekorerar små utrymmen måste du minimera röran. Lägg till några färgglada tillbehör och accenter för att ge intresse och djup. Du kan lägga till en stor vas med färska blommor, ett jätte ljus och en målning på en vägg för att lägga till färg och hålla det andra området rymligt och öppet.

idéer för liten lägenhet vardagsrum 2

idéer för liten lägenhet vardagsrum 3

Överfulla inte ditt vardagsrum

Allt du behöver i ditt vardagsrum är ett soffbord, soffa och stol. Du kan lägga till en liten bokhylla i ett hörn där du kan placera dina tidskrifter och böcker med en liten lampa på. Placera möblerna på väggen så att du har ledigt utrymme mitt i rummet så att du enkelt kan gå genom området. Du kan också lägga till en färgglad accentmatta i detta område för mer struktur och färg.

idéer för liten lägenhet vardagsrum 4

Släpp in naturligt ljus

Ditt vardagsrum blir större när det fylls med naturligt ljus. Många lägenheter är utrustade med mini-persienner. Men om du vill göra rummet större kan du effektivt förstora det. Häng en gardinstång som är dubbelt så stor som fönstrets bredd och använd en ljus eller lätt sax som dras tillbaka på båda sidor. Du kan hänga stången nära taket för att ge intrycket att fönstret är högt.

idéer för liten lägenhet vardagsrum 5

idéer för liten lägenhet vardagsrum 6

Använd ljusa färger för att visuellt expandera rummet

Använd ljusa möbler i ditt hem. Detta gör rummen större. Ljusa möbler förstorar rummet visuellt. Mörka färger minskar utrymmet. Tänk på pastell persika, ljus sand, smörgul och andra ljusa färger för klädsel, gardiner och accentmattor. Du kan lägga till några färgstänk med accentkuddar.

Möbler för liten lägenhet, möbler, liten lägenhet, lägenhet

För att skapa mer lagringsutrymme och bevara kaoset i viken, hitta en plastförvaringsbehållare som du kan hålla under sängen, eller köp ett soffbord till vardagsrummet med lådor under. På det här sättet kan du behålla de föremål du inte behöver ofta och behålla dem tills du behöver dem.

idéer för litet vardagsrum 8

idéer för liten lägenhet vardagsrum 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*