Intressanta idéer för kaffebord

Intressanta idéer för kaffebord

Soffbord är de perfekta bitarna för att föra dem samman i hela vardagsrummet. De fungerar som ett funktionellt, smakfullt och reserverat centrum. För dig som älskar den här Joe-koppen och tycker om att ha ett trevligt, intressant bord att sätta på din kopp, har vi precis saken att ta dig till nästa IKEA, en cool twist på det klassiska bordet att njuta av. Unikt och excentriskt, här är 15 av de bästa bitarna som vi vet att du kommer att älska. Kom och titta!

Soffbord i glas

När det gäller moderna vardagsrum är en enkel och tydlig design allt du behöver för att sammanföra hela utseendet. Till exempel passar detta bord med sin glasskiva och hjul perfekt med den lätta, luftiga, moderna känslan av rymd. Hjulen ger mångsidighet och är praktiska för alla rörelser de kommer att göra.

kaffe bord

Den mångsidiga inredningen i detta eleganta och moderna vardagsrum är varje icke-konformists dröm. Soffbordet är placerat på framsidan och i mitten och har en modern skulptural design som är både smart och funktionell. För en mer intressant, iögonfallande bit rekommenderar vi att du tar ett soffbord som har samma uppfinningsrikedom som detta för att få dina gäster att röra. Titta, det är till och med bra för lagring!

Branschbord

Monokrom vet bäst. Ett vackert monokromt schema har aldrig misslyckats förut, och det kommer det säkert inte nu. Detta liv är perfekt, färgerna harmoniska och soffbordet en vacker, neutral träfärg och struktur med stålben. Perfekt för integration i alla rum.

Kaffe trä

Trä är det perfekta valet för att ta med värme, rikedom och styrka. Begränsa inte dina stilalternativ genom att klassificera trä som endast lämpligt för vintage, gamla, rustika designmotiv eftersom de är mycket mångsidiga och kan kombineras med andra mönster och teman så länge du vet hur du integrerar dem ordentligt. För att till exempel förvandla den från rustik till elegant, välj polerat trä i en ljusare nyans. För något mörkare och mer romantiskt som längtar efter lite mer kant, välj ett snyggt tonat mörkt trä som är nästan svart, polerat och vackert målat. Trämöbler erbjuder oändliga möjligheter och med några organiska linjer och ett enkelt koncept är det allt du behöver för ett trevligt soffbord.

Industriellt soffbord

Ingenting är lika charmigt som ett soffbord på hjul! För den här absoluta vintagekänslan kan du få det vackra trolliknande bordet dekorerat med vitt linne, spets, doilies och liknande för att ge det den feminina känslan.

Ottoman soffbord

Nydesignat material och antika bord och en rustik charm av saker, speciellt med alla mönster och texturer. Komplicerade detaljer gör allt ännu intressantare. Du kan lägga till ett strö av färska blommor för att få saker igång ordentligt.

vardagsrum

Vita paneler väggar + enkla linjer + missbrukade möbler = mysig, idiotsäker, modern elegans. Att hålla sakerna rena och enkla är vägen att gå.

Massivt träbord

En modern designinredning kräver ett modernt soffbord. När det gäller att kanalisera modern chic är ett rent och polerat utseende med rena linjer vägen att gå. Det är polerat trä och färgen matchar hyllorna långt bak.

modernt soffbord

Låt ditt fokus markera och inspirera dina gäster. Imponera med en polerad design som inte nödvändigtvis behöver vara extravagant. Välj en enkel, smakfull design och nu går du.

vitt soffbord

En vanlig missuppfattning om soffbord är att de alltid måste anpassa sig till sin stereotypa form, vilket inte borde vara fallet. Upptäck och upplev olika stilar och färger, som detta vita, låga, rektangulära bord.

Stål soffbord

Desto mer desto bättre! Det kan vara ovanligt, men det är inte en stil faux pass alls. Med några fler soffbord kan du experimentera med olika smaker och skapa ett underhållande utrymme med modern stil och mysiga sittplatser.

Kork soffbord

En intressant anteckning skulle vara bordsskivor av glas, som visar en köttklyvdesign underifrån. Det väcker uppmärksamhet och fungerar som ett underbart fokus samtidigt som den fullgör sin funktion. Detta är ett soffbord.

enkelt soffbord

Heck, även soffbordets form kan vara den bästa funktionen. Titta på det där! Det ser ut som en ihålig godisbar, eller hur?

ram-kaffe-bord

Stora, öppna utrymmen kräver ofta större soffbord. För att ändra saker lite, ta istället flera små soffbord i en liknande design. Det kommer att se elegant och fräscht ut när utrymmet fylls snyggt.

Soffbord i glas

När allt kommer omkring ser glasbord alltid bra ut och är intressanta vart du vill ha dem. Elegant, enkelt och modernt. Det här är 15 av de bästa idéerna, så vi hoppas att du gillade det! Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*