Intressant toalettpappersrullhantverk

Intressant toalettpappersrullhantverk

Om du tycker att toalettpappersrullarna ska gå till papperskorgen när alla pappersrullar är ute, ta en titt på idéerna nedan eftersom du kommer att bli förvånad över hur intressant det här hantverket ser ut och kommer att vara mycket användbart för dig hemma . Det är enkelt att göra och fungerar också som det bästa tidsfördrivet att återvinna och återanvända saker hemma.

Fågelmatare:

Det här är en av de fantastiska idéerna för att hjälpa de små fåglarna där ute att äta, och du kan bara applicera lite jordnötssmör och sedan rulla över några korn så att det lätt håller fast vid det. Häng detta på träden utanför och små fåglar kvittrar runt ditt hus.

Kabelarrangör:

En av de mest irriterande sakerna för nästan alla som tar bort de trassliga, röriga sladdarna, och vi blir ibland irriterade över hur de kan trassla sig, men nu kan du på ett smart sätt organisera dem genom att rulla upp dem och in i toalettpappersrullarna och sätt in namnen ovan.

Gardindekor:

Detta är en av de coolaste idéerna för att skapa en unik och intressant gardin för dörrar och fönster. Klipp ut små ringar från pappersrullarna och fäst dem med en tråd. Du kan också helt enkelt låsa dem i en gardin.

Mobilt hantverk:

Spraya lite färg över rullarna och du kan fästa skakiga ögon och tänder på rullarna så att de ser ut som ett monster. Häng upp många sådana monster för att bilda ett mobilt hantverk för ditt rum.

Plantor krukor:

Om du är mycket intresserad av att plantera och plantera olika typer av växter i trädgården kan du så små plantor i dessa bullar tills de groddar och sedan överföra dem till större krukor. Detta gör det lättare att hantera plantorna och gör dem intressanta.

Bestickhållare:

Gör bara rullen platt så kan du designa mönster på toppen och botten och även fästa bälten på den så att den ser kreativ ut för en bestickhållare. Detta kommer att se fantastiskt ut vid speciella tillfällen för bordsdekorationer.

Pappershållare:

Använd en stor skokartong eller låda för att göra en pappershållare eftersom du kan lägga toalettpappersrullar i den för att hålla dem organiserade.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*