Integritetsinställningar för privatliv utomhus

Om du vill skapa lite avskildhet i ett utomhusområde inom din egen egendom, är storleken på de bästa tipsen du kan få online. Vi kommer att försöka erbjuda dig en av de mest effektiva platserna där du kan återfå din integritet utan att spendera för mycket ansträngning.

Förhoppningsvis kan du lära dig något och använda det förr snarare än senare.

Först kan du använda genomskinliga gardiner för att skapa en åtskillnad mellan ditt utomhusvardagsrum och trädgården. På så sätt kan du njuta av din integritet utan att offra skönheten i själva trädgården.

29 gardiner

Källa: Medelhavslivet

Om du har ett galler i din trädgård är detta en av de bästa platserna för dig att skapa ett privat utrymme med var och en som en skiljevägg.

30 nät

Källa: bhg

Du kan också ha en träinstallation för en uteservering. Du kan lägga några hyllor för ljus och gardiner för extra integritet.

HMMLDR04

Källa: myhomeideas

Du kan arbeta med några av de höga häckarna i din trädgård. Detta ger en naturlig skiljevägg utan att behöva arbeta med gardiner och andra verktyg. Det kräver dock mycket underhåll, så du bör förbereda dig för det.

32 häckar

Källa: bhg

Gardiner är ett utmärkt sätt att uppnå integritet. Titta på den här bilden!

33 utomhus

Källa: HGTV

Att använda romerska toner kan verkligen ge dig en annan känsla utomhus. Det ger det skydd och den integritet du är säker på att du har letat efter.

34 färger

Källa: bhg

Om du gillar att hänga upp trädgårdar eller växter kan du använda dem för att skapa lite privatliv för dig själv. Du har också något trevligt att se när du gör det här.

Utomhusutrymme 2010

Källa: HGTV

Du kan också använda fönsterluckor på samma sätt som i den här bilden. Det erbjuder valfritt dataskydd genom att låta dig stänga dessa specialenheter om det behövs.

36 fönsterluckor

Källa: Sourhern Living

En inbyggd fontän eller Zen-vattenfall ger dig det perfekta sättet att enkelt stänga av några av närliggande ljud.

37 brunnar

Källa: stilfull

Du kan skapa en mångsidig träinstallation där du kan hänga upp några av dina krukväxter medan du njuter av din välbehövliga integritet. Det ger dig definitivt tröst att veta att du inte behöver oroa dig för att av misstag ses från utsidan.

38 persienner av trä

Källa: Matnätverk

Det här är bara några av de många effektiva sätten för dig att ha viss integritet, även om du har receptioner utomhus. Dessa idéer kommer definitivt att hjälpa dig att skydda dig själv och andra från oönskad uppmärksamhet i framtiden. Om jag var du skulle jag definitivt prova det så snart jag kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*