Inspirerande lila sovrumsdesigner och idéer

Inspirerande lila sovrumsdesigner och idéer

Lila är en färg som ofta förknippas med kungligheter, passion, visdom, feminin, romantisk, lyx och mysterium. Interiören utstrålar alltid en raffinerad atmosfär och tar fram lyxen i ett sovrum. Denna djupa och känslomässiga färg stimulerar också kreativitet, medkänsla och känslighet och främjar atmosfären och självförtroendet.

Ett starkt streck av lila kan ge ett rums passion och verkligen spränga mot en kompletterande bakgrundsfärg som grön, neutral eller vit. Kombinera olika nyanser av lila eller kombinera den här färgen med texturer – lila ser varm och mjuk ut eller en liten sten. I kombination med möbler och tillbehör är lila det bästa sättet att sätta tonen i ett rum.

Idag har vi samlat 80 vackra och inspirerande sådana lila sovrum design och idéer för din inspiration. Du får reda på hur mångsidig lila fungerar i sovrum med olika färger, texturer, möbler och tillbehör för att skrika dina drömmars ton.

Lavendel och spets: en av de mest romantiska kombinationerna för sovrummet.  Den vita spetsen understryker detta sovrum, vilket bidrar till elegans och chic.  Lila ihop med grönt och blått är inte en konventionell färgkombination, men den fungerar bra här och ser fräsch och enkel ut.

Lila, grönt och blått sovrum: I detta sovrum i fransk stil valdes den unga och spännande färgpalett som blå, limegrön och magenta för sänglinne, kuddar och fönsterbeläggningar.  Alla färger med en klassisk kontur ger detta rum ett imponerande och friskt utseende.

Stänk av lila: det vita sänghuvudet slår mot den mörka väggen.  Och den lila textilen ger rummet liv.

Lyxig lila överallt: De handblåsta glashängen i rik lila, sänggaveln och bänken av lila tuftad sammet och ametistglaslampan skriker glamoröst på ett romantiskt, lyxigt sätt.

Ljuslila: Den ljuslila bakväggen och gardinerna i detta sovrum är ett svårt sätt att lyfta fram pastellkänslan i detta sovrum.

80 inspirerande lila sovrumsdesigner och idéer |  Lila sovrum.
Svarta sovrumsidéer, inspiration för sovrumsdesign.
26 sovrums dekoridéer med lila accenter.  Lila och mörka.
Svarta sovrumsidéer, inspiration för sovrumsdesigner |  Hem .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*