Inspirerande Green Room Designs

Inspirerande Green Room Designs

Om du letar efter en färg som passar perfekt till möblerna i ditt rum utan att vara könsspecifik, bör du definitivt överväga att använda grönt som primärfärg. För mig är grön den mest mångsidiga färgen eftersom den inte bara gör sig utan något kön utan också passar lätt med alla färgscheman som du tänker på för ditt eget sovrum eller ett annat rum i huset.

Den här artikeln fokuserar på att ge dig några idéer om vad du ska göra med grönt när det gäller det övergripande färgschemat och interiören. Förhoppningsvis efter att ha läst den här artikeln får du en grundläggande uppfattning om vad du kan göra med de olika delarna av ditt hus och färgen grön i framtiden.

vardagsrum

Nedan följer tre bilder av vardagsrum som du kan inspireras av. Om din naturfond har inspirerat teman och du vill ha dem till ditt vardagsrum, bör dessa designexempel vara perfekta för dig.

greenroom1

Källa: Chinoi-serien chic

greenroom2

Källa: Eddie Ross

greenroom3

Källa: Pinterest

Köket

Om färgen grön också kan fungera som en accent för ditt kök eller till och med som en grundläggande färg och mönster för ditt matlagningsområde. Oavsett vad du väljer fungerar grönt definitivt antingen för dina garderober som visas på en av bilderna eller för dina barstolar. Det betyder att du aldrig kommer att ha fel med detta speciella färgschema.

greenroom8

Källa: Mjölk och älskling hemma

greenroom9

Källa: Tobi Fairley

greenroom10

Källa: Traditionellt hem

Matsalen

Att använda grönt som en del av ditt matplatsfärgschema kan definitivt vara ett av de smartaste besluten du kan fatta för dig själv och för ditt hem. Hur? På grund av den svala kvaliteten på denna färg kommer du och din familj definitivt att njuta av dina måltider ännu mer när du går in i matsalen.

Bortsett från det kommer du också att slappna av medan du äter på grund av den lugnande kvaliteten på färgen grön. Om jag var du skulle jag definitivt använda den här färgen i min egen matsal så snart som möjligt. Du kommer aldrig ångra det. Nedan följer bara några få bevis som definitivt kan visa dig hur fördelaktigt användningen av grönt skulle vara för din matplats.

greenroom13

Källa: Min design chic

greenroom14

Källa: Pinterest

greenroom15

Källa: Inspirerande utrymme

Det här är bara några av de mest inspirerande mönster och färgmönster du kan använda för olika delar av ditt hem. Du kommer definitivt inte ångra att använda grönt som den övergripande färgbasen. Varför? Eftersom det påminner dig om naturens fördelaktiga kvalitet som bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*