Inspirerande Chevron heminredning

Inspirerande Chevron heminredning

Chevron-ränder är enkla sicksackränder som kan få ditt hem att se elegant och modernt ut samtidigt. Du kan implementera dessa chevronremsor i olika former av heminredning för att göra interiören i ditt hem ser trendig ut. Det är vad den här bloggen handlar om.

Gardiner:

Luftiga gardiner måste vara enkla och ha ljusa och vackra färger. Detta är en ljus solgul bomullsgardin med en djärv chevronrand och en matchande blomkruka placerad bredvid tröskeln för att ge platsen en inredning som gör att den ser lugn och bekväm ut.

luftiga gula chevrongardiner

luftiga gula chevrongardiner

Sovrum dekoration:

Designa ditt sovrum i en vacker chevron-design som inte innehåller mer än ränder men ändå får ditt rum att se fantastiskt ut. Den vackra kombinationen av sänglinne och matchande kuddar i gult och grått samt gardinknappar, väggdekoration och förvaringspåse gör att rummet ser väldigt snyggt ut.

Målade möbler:

Du kan måla om de gamla möblerna i chevronstil precis som vem som helst lätt kan. Dessa mönster ser enkla och eleganta ut på möblerna.

Chevron målade möbler

Chevron målade möbler

Trappdesignidé:

Målade trappor är en av de trevliga idéerna att omforma gamla trappor eller att få enkla trappor att se mycket trevligare ut än tidigare. Du kan måla trapporna i chevrondesign som den här eftersom de ser väldigt attraktiva ut eftersom den fina kombinationen av vitt, svart och brunt gör att hela trappan ser väldigt tilltalande ut.

Väggfärg dekor:

Måla väggarna i plantskolan eller ett av dina rum med en fin chevron så att den ser annorlunda ut än vanligt. Detta barnrum är målat och designat på liknande sätt i en vacker kombination av färger, grå, vit, röd, vatten och grön samt interiören, så att den ser hisnande vacker ut.

Stol design:

Gult, svart och vitt är en fin färgkombination, eller hur? Och den här franska provinsstolen med chevrondesign gör att den ser traditionell, modern och snygg ut, bara med de starka ränderna och den ljusgula färgen.

Glitter vas:

Du kan också designa en vas med glitter hemma och dekorera den med glittrande påskägg som också kan användas andra dagar för att dekorera hyllorna och borden som mittpunkten.

Fantastiska golv:

Kolla in den här svartvita kombinationen av kakelgolv med svarta dörrkarmar, vit soffa och andra kuddar som gör att hela platsen ser väldigt vacker och underbar ut.

Snygg matta:

Blå och vitt med gula gardiner ger rummet ett mycket snyggt utseende och den djärva, randiga chevronmattan ger hela rummet så mycket glamour. Denna matta visar hur viktigt även en matta kan vara för att ändra den rumsliga bilden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*