Innovativa DIY-skrivbordsmodeller

Innovativa DIY-skrivbordsmodeller

Gör-det-själv-skrivbord är väldigt intressanta om du vet lite om snickeri, kan använda verktygen ordentligt och även om du inte har några snickerifärdigheter. Det finns flera sätt att skapa vackra skrivbord hemma med de saker som du tycker inte längre är användbara. Förvandla de gamla borden, dörrarna, barnsängarna, fönstren etc. till ett vackert skrivbord. Är det inte intressant? Den här artikeln handlar om DIY-skrivbordsidéer.

DIY-skrivbord fäst på väggen

DIY-skrivbord fäst på väggen

Kolla in det här vackra skrivbordet. Kan du gissa vad den är gjord av? Den gamla barnsängen, som var precis runt hörnet, blev ett användbart skrivbord. Du kan lägga en svart tavla på skrivbordet och ge detta barn den här handgjorda presenten. Det är mycket användbart när det används som en svart tavla, skrivbord, ritbord etc. Små krokar är fästa på sidorna för att hänga sax och andra små saker med en sladd fäst.

DIY spjälsäng förvandlad till skrivbord

DIY spjälsäng förvandlad till skrivbord

Detta är en mycket enkel och användbar typ av skrivbord som också kan användas som bord. Två parallella träremsor sätts ihop som en rektangulär låda och fästs sedan på väggen. Utrymmet mellan dem kan användas för att lagra böcker eller andra viktiga saker medan du arbetar. det ser väldigt modernt ut och sparar också mycket utrymme. Du kan också använda detta som ett soffbord eller som ett arbetsbord med din bärbara dator.

Detta enkla skrivbord består av två metallställ och en träskiva. Träskivan är fäst vid de två metallställen och används som ett skrivbord. Du kan måla träplattan eller plywooden som är fäst vid den och få den att se mer dekorativ ut, eller bara lämna den när den ser ut för ett mer rustikt utseende. Stolen är också gjord av trä så att den ser både passande och komplett ut.

Kolla in det här andra enkla skrivbordet, som består av ett runt staket och en träskiva. Snyggt målad träplatta placeras på två cirkulära staket av samma höjd och används sedan som ett skrivbord. Är det inte så enkelt att göra? Du kan också placera detta utomhus och använda det för utomhusarbete.

Detta är ett mycket färgstarkt pallbord skrivet helt och hållet av pallar. Det ser väldigt annorlunda ut och unikt. Överdelen på skrivbordet är täckt med glas så att du kan skriva och arbeta på det jämnt och bekvämt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*