IKEA-inspirerade rum

IKEA-inspirerade rum

IKEA är inte längre en dröm! Med våra enkla tips och tricks får du ditt rum som något från IKEA på nolltid. Läs artikeln för att ta reda på hur.

Välj rätt färger

Färg

Ett av de viktigaste stegen som varje stor designer måste komma ihåg är att välja rätt färg. Från att välja din favoritfärg till att arbeta med säkra neutrala färger till äventyrliga med olika färger, det är så kul att hitta rätt färg till ditt rum. Blanda färgerna tills du hittar en vinnare.

Justera inte för mycket

ikea sovrum

Gör inte saker för komplicerade! Den gyllene regeln: det finns skönhet i enkelhet. Ett säkert sätt att få ett rum att se fantastiskt ut är en ren, elegant personlig touch. Det handlar om allt.

Modulära möbler

modul-

mod

IKEA är känt för att kombinera multifunktionella och moderna delar. De ser rena, enkla, smarta, moderna och stilrena ut. Modulära möbler passar perfekt med en sådan dekorationsstil.

Håll rummet rent och snyggt

Ikea inspirerar

rena

Ett rum som inte är överfullt av onödiga saker är inte effektivt eller attraktivt alls. Håll ditt rum rent och ha bara det väsentliga. Lys upp sparsamt och kom ihåg att behålla tidlösa accenter och fantastiska färgscheman i neutrala färger och ren, levande vit.

Lycka till och ha kul!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*