IKEA Hacks For Kids

Är det inte så konstigt hur dyra eller till och med dyrare barnartiklar är än vuxna? Löjligt, säger jag er! Men vi älskar våra barn och vi älskar att se dem lyckliga, och bra investeringar är inte svåra att få. Men det betyder inte att vi ska spendera så mycket om vi bara kan hacka dem. Och hacka dem, det gör vi! Vi presenterar de 25 bästa IKEA-hackarna som du och dina barn kommer att älska!

Ikea barn

Jag kan inte betona hur viktigt (och vackert!) Byrå

är. Din bebis förtjänar det bästa och IKEA vet en sak eller två om hela ballparken. Allt du behöver är ett mönster och lite färg och en fin platt låda. Med mycket tålamod har du en byrå som är lämplig för en framtida kung. Hemterapi täckte dig

Kökskotlett

Det är hisnande DUKTIG lekrum Inga justeringar krävs eftersom det redan är vackert att titta på och det perfekta sättet att hålla de små händerna upptagna. Men att lägga till några dörrhandtag är en fin touch, och ett nytt lager färg i en vacker färg skadar ingen. Buzzfeed har exakt vad du letar efter.

Night light Hack Ikea

Denna nattlampa är för söt för ord och super lätt att göra! Din FADO bordslampaoch din kreativitet kan gå långt. Mommo design har precis saken för ditt nattljus och ditt barns söta nätter.

kiddo ikea hacka

Självklart! Hallå, BEKVAM kryddställ! Perfekt för dina kryddor, ditt barns böcker och liknande. Finns det något som detta spikställ inte kan göra? Eller kanske du vill prova det dessa hyllor i en fin, varm färg. Vi är säkra på att du kommer att göra ett fenomenalt jobb och din lilla bunt av glädje kommer att älska det. klick Flickr för mer.

hacka

Någon improviserad dockhus? titta på det där KALLAX hylla Kom till liv! Tres magnifique! Handgjord Charlotte har en hand i att få drömmar att bryta ut i livet och färgen.

rocker

Detta STRANDMON Stolen fungerar också som en gungbräda för barnet och som en kunglig kudde för din tush! Fäst vipporna på golvet så har du en fantastisk själv Upptäck Dream Discover sponsrad plats som alla kommer att älska.

Skåp lagring hack

Förskoleprojekt har precis saken åt dig: utmärkt lagringsutrymme som små skurkar kommer att älska! Detta skåp är roligt, platsbesparande och så KALLAX hylla kan inte gå fel så att du är i goda händer.

Kiddie pall hack

Det är mycket viktigt att du låter dina små delta i dina aktiviteteroch här är det BEKVAM trappstol fungerar sin magi. Dekorerad med vackert tapetmönster och mönster Den där lilla gatan är så vacker!

husloft hack

Det följer ofta att det kommer att bli fantastiskt Sömn kräver bra sängar. Varför förnekar du din sol och stjärnor det bästa som finns? IKEA KURA loftbädd är bomben, och läggdags skjuts aldrig upp igen. Tack, IKEA hackare!

Tågbord hacka

Var den coolaste föräldern i världen och få den åt dem smalt tågbord för ditt lekrum! Ta en LACK eller KALLACK hylla och lägg till hjul och en dörr. Perfekt! komma förbi IKEA hackare för fler godsaker.

Plyschleksaker

Mammas vinrankor har precis saken för dina plyschbehov. Dessa små händer kommer att älska vad din nästa inspiration för ett sömnadsprojekt kan vara!

Blöja vagn inspo

Vem skulle ha trott att blöjvagnar kunde vara så snygga? Detta RASKOG Kundvagn Det är fullt funktionellt och snyggt lätt att rulla bort är en dröm som går i uppfyllelse. Vi tog upp det Styl mig ganska.

Färg

Att ersätta dessa vita blommor med färgat mjukpapper är det bästa du någonsin har gjort med din MASKROS taklampa. Ungt Blod till undsättning!

Väggkotlett från Ikea

För den lilla mannen som alltid tappar sina hjul, oroa dig inte längre! GRUNDTAL magnetisk knivhållare har bara saken. Du kan tacka Bara en tjej och hennes blogg för den här.

Pallhack

Förvandla detta MAMMUT barnpall i något som mycket väl kan vara en del av en saga. Titta bara på hur bedårande de ser ut! över Hemterapi

Knep Ikea

Varje barn förtjänar detta LILLABO tågsats! Klipp helt enkelt ut hus eller byggnader och limma ihop dem. Färgglatt och smart, du kommer att älska det omedelbart! Kolla upp Kickcan och Conkers för mer!

elegant

Moderns favorit, med sin elegans och mjuka färg, är inte svårt att föreställa sig varför. Detta LEKA baby gym är något så vackert att du vill behålla det för alltid. Du kan be dina andra mammavänner att kolla in Kaley Ann.

Konstbord

Förvandla din LATT barnbord till den ultimata konststationen med kritor i varje färg under solen. Om du slänger in en tavla och lite lekdeg har du precis haft det bästa partiet någonsin! Det här är från Fregna kyckling

Förvaring av mjukleksaker

Sa någon någon mjuk leksaksvägg? Med hela mjukleksakens utspridda överallt, håll dem borta med det KOMPLEMENT klädhängare, en perfekt passform för varje barns rum! Tack, dos.

pastell

Din lilla prinsessa kommer att älska pastellfärgerna i lådan. Skicka dekoration har denna och andra stilinspirationer för att skapa det perfekta ljusa och ljusa rummet.

Lego

Den värsta känslan som alla vet? Steg på en Leggo. Men idag säger vi inte mer! Presentation av speciellt Lego-bord av dina drömmar! Komplett med fack för att hålla allt i ordning och för att skydda allas fötter från skador! De TROFAST väggförvaring från Sparsam kul för pojkar är en bra investering. Loftsäng

Den perfekta uppgraderingen kommer i form av den enkla skönhet som den är IKEA loftbädd. En fin färgfärg, fantastiska täcken och en lämplig banner som den från Kid och Co. är idiotsäker!

elegant set

Matlagning som en mästare vet att med lite armbågsgrön och bra färg kan du förvandla ditt LATT-bord till ett elegant set som IKEA skulle vara stolt över.

Lekrum

A STENSTORP hylla Som en Bokhylla för barn? Lysande. Helt lysande och det har vi alla Mammas vinrankor att tacka.

Poäng

Vem visste prickiga knappar skulle vara en så rolig, ny twist i det här rummet? Kreativitet som bäst. Från IKEA-blogg, med kärlek. Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*