Idéer och instruktioner för entré makeover

Idéer och instruktioner för entré makeover

Ingångar är ofta underskattade och underutnyttjade utrymmen. Även om de är det första rummet du ser när du går in i huset och det sista innan du lämnar, spenderar många inte mycket tid, pengar eller energi på att dekorera sitt främre rum.

Ingångar är mer än bara dörrar. Vissa är stora och rymliga, vilket leder till långa korridorer och trappor, andra är små och smala, men alla har stor potential att uppfyllas.

Om du vill få ut det mesta av ditt entréområde genom att lägga till förvaring eller helt enkelt göra det till ett vackert utrymme, är dessa inspirerande projekt definitivt till stor hjälp eftersom de visar att entréområden kan göra fantastiska saker även om du bara har begränsat utrymme, medel eller resurser.

Tiny entréområdet får en enkel, funktionell revision.

Detta lilla ingångsområde var verkligen kalt och bortkastat. En liten öppen struktur med en hylla och krokar på sidoväggen ger ett unikt sätt att lägga till förvaring och dekoration i det här hörnet. över Downrightsimple .

Fantastisk svartvitt entrémakeup.

Denna rustika, lite röriga entré saknade charm och organisation. Den svartvita dekorationen centrerad på den nymålade dörren ger rummet en mycket renare och mer elegant atmosfär. Alla detaljer som den svarta korgen i hörnet och den öppna svarta ljuskronan i taket är eleganta och kantiga. handla om akadesign.

Svartvit horisontell randmålning.

416 bästa idéer för entréer |  Modern Mudroom Design |  Foyer Decor.
14 bästa bilder för möbel Makeover |  Möbler makeover, Diy.
30+ fantastiska entréövergångsidéer och handledning (med bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*