Idéer för sprayfärgsprojekt

Idéer för sprayfärgsprojekt

Sprayfärg är en bra uppfinning. Det har verkligen nackdelar som lukten, det faktum att aerosoler inte är bra för miljön och allt detta, men det har också stora fördelar som gör det populärt, särskilt bland DIY-fanatiker.

Sprayfärg är lätt att använda och kan vara rörigt, men det sparar i hög grad dina händer från smuts och kräver inte så mycket skicklighet som en pensel eller rulle.

Du kan göra mycket med sprayfärg. Det fungerar på de flesta ytor, och även om det inte är särskilt bra för precisionsarbete kan du täcka stora ytor enkelt och snabbt, vilket innebär att du kan slutföra små, men särskilt stora, projekt på kort tid. Du kan också enkelt styra färgens opacitet, vilket innebär att du kan uppnå stora lutningar och blekningseffekter, särskilt på glasytor.

Fantastiska sprayfärgprojektidéer för att försköna ditt hem.

Det fina med sprayfärg är att du kan förvandla allt från en enkel bit till en restaurerad över natten med bara en burk färg. Behöver du inspiration? Vi har några projekt och handledning som hjälper dig. Kom ihåg att göra det utomhus eftersom den här färgen är lika giftig som någon, om inte mer.

DIY antroinspirerad guldpennahållare.

Gör en fantastisk guldbordsarrangör till ett mycket lågt pris. Anthro Knock Off ser ännu bättre ut än originalen!. Hämta handledningen om viewfromthefridge.

DIY kvicksilverglasvas.

Sprayfärg är en bra uppfinning.  Det har säkert nackdelar som.
Sprayfärg Craft |  Barnvakt hantverk, Sprayfärg hantverk.
12 FANTASTISKA OCH SPRAY-PROJEKTIDÉER FÖR DIN HO
60 fantastiska sprayfärgprojekt (& fyra fantastiska spraymålningstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*