Idéer för poolfestdekor

Det finns så många dekorativa teman för att dekorera festutrymmet, och för ett poolparty kan du dekorera utrymmet efter tema för att ge kul och glädje åt festglädjen. Nedan följer några av de vackraste och kreativaste idéerna du kan använda för att integrera dem i dina festplaner.

Idéer för poolfester

Candy Balls bordsdekoration:

Dekorera bordet med en liten hink fylld med färgglada strandbollformade godis, och du kan placera sådant godis i små koppar eller muffins runt godisskopan så att bordet ser snyggt ut.

Bollar godis dekor

Idé för hinkdekor:

Spraya en gammal aluminiumhink och sedan kan du limma din lilla gamla flip-flop på skopan och fylla den med handdukar lindade runt en gaffel och sked, tillsammans med några sugrör.

Hink dekor

Färgglad bordsdekorationsidé:

Dekorera bordet med olika färger genom att välja två eller flera färgkartor, servetter och gafflar och ordna dem snyggt på bordet. Du kan placera en stor vattenkula som mittpunkt för att justera färgkombinationen.

färgglad inredning

Ställ in en minibar:

Ställ upp en minibar vid poolen, där du kan ställa in pall- eller träskivor och en grill tillsammans med grillad mat och förfriskningar så att dina gäster kan hjälpa sig själva.

mini-bar

Ananas palm:

Ställ upp en fruktbar längs vägen för disken genom att placera ananas ovanpå varandra som ett palmträd och omge den med skalade och nyklippta frukter så att fruktbaren ser färgstark och inbjudande ut.

Ananas palm

Idé för en sittande anka:

Placera ditt barns vattenbad utanför sittplatsen. Du kan levitera några badleksaker som ankor eller fisk och be din gäst att koppla ihop dem för att hitta sittnummer och ta reda på sittplanen.

Sittplatsidéer

Välkomstskylt:

Om du har en simring med marint tema kan du helt enkelt hänga den på dörren eller väggarna så att skylten ser mer tema ut.

tecken

Underhållande skyltar:

Lägg några roliga skyltar som ”Inga skjortor, inga skor, inga problem”, “Ta av dig skorna och hoppa i vattnet” eller något du tycker är intressant.

skylt1

Handdukshängare:

Placera ett handduksställ med fina handdukar som har rullats och placerats snyggt i en hink eller ett gammalt badkar, och du kan sätta en skylt där du ber dina gäster att välja en om de glömmer att ta med sig.

handdukar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*