Idéer för orange färginredning

Idéer för orange färginredning

Att använda orange som en del av ditt hemmakontors färgschema kan vara fördelaktigt och negativt på samma gång. Varför? Eftersom orange är en iögonfallande färg som kan få dig att förlora fokus medan du arbetar. Men det kan också stimulera din hjärna att arbeta så hårt eller till och med längre än någonsin, eftersom färgerna du ser regelbundet på ditt kontor när du ser den färgen i någon del av ditt hemmakontors användning, lever.

Denna artikel hjälper dig att hitta bra designtrick för att använda en så livlig färg i ditt hemmakontorsdesign. Förhoppningsvis får du en uppfattning om hur du kan använda den och i slutändan använda den för din egen fördel.

Du kan måla ramar och färger på ditt kontor i ljus orange för att inspirera dig att arbeta hårdare. Det kommer definitivt att hjälpa dig att bli motiverad. Varför försöker du inte det? Det skulle inte skada att försöka, eller hur?

Orange kontor 1

Om du vill ha ett stänk av orange på kontoret men inte ett heltäckande lock, är den här orange väggen det bästa sättet att dekorera den. Det tävlar inte helt om uppmärksamhet, men det kommer alltid att finnas där för att ge dig en boost av energi när du behöver det.

Orange kontor 2

Du kan också använda öppna hyllor för att ge en orange vägg effekt. Den vita färgen kompletterar också ljusstyrkan hos just denna vägg. Jag skulle inte tveka att använda den om jag var du. Se bara till att du inte överdriver det.

Orange kontor 3

En kombination av trä och apelsin ger definitivt värme till ditt hemmakontor. Titta på den här bilden. Detta visar bara hur jordfärger kan blandas bra med ljusa färger som orange.

Orange kontor 4

Om du inte vill använda det orange temat till ditt hemmakontor, försök inte måla bakplattan och skrivbordet lite i den ljusa färgen. Som framgår av bilden nedan kommer den inte att överväldiga den övergripande designen, utan kommer också att komplettera de andra färgerna på kontoret.

Orange kontor 5

Detta är bara några av de många designkombinationer du kan använda med den orange färgen. Det är definitivt en av de mest energiska färgerna du någonsin kan hitta på en cykel. På grund av detta kommer du inte ångra att du använder det eftersom det inte bara ger dig inspiration utan också energin att sträva efter att bli bättre på ditt jobb och allt annat du gör.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*