Idéer för nedsänkt inomhus

Idéer för nedsänkt inomhus

Sjunkna rum blir alltmer populära och skapar ett mysigt vardagsrum. Det finns flera mönster som du kan använda för att skapa dessa sjunkna interiörer, och de ger ett stilfullt uttalande om dig och stilen i rummet som den designades för.

snygg sittgrupp

Bakgårdsvy av sjunkna rum:

Detta är ett vackert nedsänkt rum i vardagsrummet med en öppen matsal och utsikt över bakgården med ett stort öppet bakre rum. Den öppna bakgården skapar utrymme för mer luft och naturlig sikt, och färgtemat är följaktligen subtilt i enkelt vitt och grått med vita marmortrappor som leder till den sjunkna sittgruppen.

Utrymme för bakgård

Mitt vardagsrumsfokus:

Detta är ett centralt fokus i vardagsrummet, där vardagsrummet är stort och trägolv öppnar för andra rum. Det mellersta vardagsrummet är fokuserat på väggen som ett nedsänkt rum med en grå hörnsoffa, kuddar och TV. Det ser väldigt modernt ut och får det att se modernt ut.

centralt vardagsrumsfokus

Färgglatt nedsänkt säte:

Detta är ett vardagsrum med dubbla vardagsrum där huvudvardagsrummet är stort och den centrala sittgruppen är nedsänkt. Det är ett torg med färgglada kuddar i röda nyanser, som placeras i tillräckliga mängder över den vita soffan, och resten av vardagsrummet består också av en soffa och en läsplats.

färgglad fyrkantig sittgrupp

Kuddar i nedsänkt grop:

Detta är en nedsänkt modern sittgrupp i stil med en nedsänkt grop, där vardagsrummet med små och svarta trappor kombineras med de svarta kuddarna i det sjunkna rummet och de matchande grå kontrastkuddarna för att göra det sjunkna rummet snyggt.

Kuddar i en nedsänkt grop

Elegant brunt tema:

Detta är ett elegant brunt tema med brunt trägolv och bruna fjäderkuddesofor och stora glasklädda väggar på ena sidan som ger en gigantisk utsikt över den grönskande gräsmattan.

elegant brunt tema

Stort nedsänkt rum:

Detta är ett stort vardagsrum som ser sjunkit ut själv och har en öppen köksö ansluten till matsalen, och hela platsen ser påkostad ut. Denna typ av interiör är främst lämplig för stora rum och får dem att se mer specifika och detaljerade ut.

stort sjunkit rum

Modernt cirkulärt nedsänkt rum:

Detta är ett annat stort vardagsrum där sittgruppen är ett nedsänkt cirkulärt rum med en modern sittgrupp och färgglada nyanser av grönt. Solida, enkla och randiga kuddar berikar utrymmet.

modernt cirkulärt nedsänkt rum

Officiell rektangulär sittgrupp:

Detta är en enkel officiell rektangulär sittgrupp där du kan designa stenmurarna som en sittgrupp eller lägga några kuddar över den.

officiell plats

Omgivna poolen:

Detta är en pool som är omgiven av en pool som har utsikt över det överdådiga utrymmet som främst matchar villavillorna och ser extravagant ut. Även om det inre av det sjunkna rummet är enkelt, har poolen fantastisk utsikt.

Pool surround sittplatser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*