Idéer för modernt badrum dekorera med växter

Idéer för modernt badrum dekorera med växter

Fördelarna med krukväxter är oändliga. Inte bara ger de liv och färg till ditt heliga vardagsrum, får dig att känna dig mjuk och bisarr, men de gör också dubbel plikten genom att ta hand om de dåliga sakerna för dig så att du inte behöver. De håller din friska luft i schack och eliminerar gifterna åt dig. Om du är en av de människor som vill ha växter i närheten men inte håller dem vid liv efter en vecka – vi tror dig, älskling – kanske du vill sätta dem där inne. Du läste det korrekt. Så konstigt som det kan tyckas kan det vara det bästa stället att behålla dem. Växter lever av fukt, mycket fukt. Den vanliga exponeringen de får när de är i ditt badrum är perfekt. Även svagt upplysta växter räcker, eftersom vissa växter som lever på skogens nedre våningar har lite gammalt solsken. Du har tur, Batman. Nedan följer idéer om hur du kan krydda ditt badrum med all denna gröna godhet.

Fern vänner

modernt badrum växt inredning

Påminner om hjorthorn, eller hur? Dessa killar heter Elkhorn Ferns. De flesta ormbunkar behöver inte mycket solsken och kan stanna i ditt skuggiga badrum tills solen skiner genom dina fönster. Att fästa dina ormbunkar på en vägg i några snygga ramar är ett bisarrt sätt att visa upp dina nya ormvänner.

Brazen bambu

hur du dekorerar ditt hem med växter

Dessa snabbt växande små killar kommer i alla former och storlekar och är den underbara nyansen av grönt du någonsin kommer att uppleva (om du inte har sett Alex Pettyers kika). Denna fantastiska växt är ett nöje, men behöver en god mängd vatten hela dagen, så du måste hålla ett öga. Underhåll och skötsel av denna anläggning är värdefullt. Få en massa av detta vackra lilla bambuträd.

DIY växtdekoration

För dig som har takfönster finns det många sätt att få fantastiska saker ur dina växter som ligger, precis som det här vackra badrummet i zenstil också erbjuder bambu, men ur ett helt annat perspektiv. Det är omöjligt att lämna denna plats utan att nå Zen eller lossa alla knutar.

Levande vägg

vacker levande vägg

Dessa hisnande saker kallas ”väntar på dem”. Levande väggar, kändes igen för en tid sedan och har fortfarande en bra följd. Både ett stiluttalande och ett alternativ till att hålla krukväxter, det finns många företag som tjänar pengar på att göra levande väggar av växter och många andra DIY-handledning som flyter runt om du vill skapa något liknande. Möjligheterna är oändliga och de bästa tipsen för detta nöje inkluderar: gammal mossa och din vänliga ormbunke från grannskapet. Spela upp dina levande väggar genom att blanda in andra växter som passar bra med mossor och ormbunkar och älskar fuktiga badrum lika mycket som de gör! Här är en ny variant av den levande väggen som skapades för solkammaren 2013 och rengörs när den svalnar.

Väggväxter dekor

Genial aloe vera

Krukväxter för ditt badrum

Dessa killar finns i olika former, storlekar, vad har du? De är okomplicerade och ganska lätta att ta hand om och behöver bara lite vatten ungefär en gång i månaden eftersom de är ökenväxter. De behöver mycket ljus eftersom dessa ökenfolk vet hur man tar in den här solen. Därför är aloe perfekt för hörn med mycket vitamin D. Om det inte finns för mycket sol i ditt badrum, svett inte! En plats framför ett fönster skulle vara bra, oavsett hur liten.

Massiva Monstera

Växter för en fantastisk interiör

Denna stora skönhet skapar alltid varma, spa-liknande atmosfärer vart du vill placera dem. Det är en växt som inte kräver mycket. Kombinationen av Monstera med naturliga material, mestadels som trä, passar bra med stora löv. Stora eller små utrymmen, denna anläggning kommer att vara hemma.

Badrum dekoration

Svärmor

naturlig badrumsdesign

Denna smart namngivna växt passar perfekt in, är billig och ser bra ut i ditt badrum. Placera den på sidan av badkaret, blanda i några kristaller och liknande, så är du klar. Roligt faktum! Denna hårt arbetande växt är perfekt för att absorbera gifter. Cool vad? Till råga på är de lyckliga växter i Västafrika!

Växter för att dekorera ditt badrum

Det fantastiska konceptet att täcka inte så vackra rör under diskbänken är både estetiskt och ekonomiskt tilltalande. Hur klokt att hålla dem där de kan suga upp alla droppar som uppstår när du rengör händerna eller tvättar upp!

Oövervinnelig murgröna

Växtestetik för badrummet

Håll det här inne! Murgrönan kommer att växa runt och krypa på nästan allt! Och för att svara på den frågan i ditt huvud kan du säkert tämja denna envisa lilla växt i vissa områden istället för andra, även om den alltid växer mot ljuset. Det är bäst att ha detta i åtanke.

Inomhus / utomhus lycka

underbara helt naturliga enkla växter badrum inredning

Tänk dig att du är i denna mästerliga design; varmt vatten med fåglarnas sånger och grodorna med grodor som svävar försiktigt i luften. Här hittar du inte bara plats för dina växter utan också utrymme för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*