Idéer för lekplats för barnens bakgård

Idéer för lekplats för barnens bakgård

Om du utformar ditt hem med en fantastisk och underhållande trädgård eller gräsmatta, kommer det övergripande utseendet på huset att uppgraderas och det blir ännu vackrare. Om du har små barn i ditt hem kan du använda bakgården för att kreativt utforma en lekplats som de älskar och som vill spendera sin sommarsemester där med sina vänner istället för att vilja stanna.

Vattenfontän:

Vem skulle inte vilja leka i vattnet, särskilt i het och glödande sommarvärme? Dessa svala och uppfriskande fontäner i din trädgård fyller dina barn med maximal energi för att bli dränkta i de svala duschar.

Strandtema:

Det kan inte alltid vara möjligt att ta dina barn till stranden på vardagar, men du kan använda en liten båt och spade och en livräddningsring för att skapa en bakgård med strandtema och fylla området med strandsand. Vad behöver barnen mer än att leka med sanden?

Klätterväggar:

Pojkar är alltid mer äventyrliga och vill prova saker vi kanske vill ha ett öga på. Du kan dock skapa vänliga klätterväggar med en grön matta där du gärna kan klättra upp och ner med dina vänner.

Sandpool och matplats:

En liten sandpool full av verktyg och ett matbord i trä där du kan sitta och koppla av och njuta av förfriskningar under pauserna. Detta är en rolig miljö för dina barn att leka med en grupp vänner.

Loftbädd utomhus:

För dem som vill tillbringa lite tid med familjen med barnen kan du designa en loftbädd i tältstil under stjärnorna medan du tar en drink och ta en smörgås på vinden med ditt barn och berätta några historier för att hålla dem lyckliga do. Är inte föräldraskap en glad känsla?

Målad stubban:

Kolla in den här målade trädstubban som ser färgstark ut och leder till lekområdet. Det här spåret ser inte bara färgglatt ut utan kan också göras enkelt hemma, eftersom du kan få hjälp att spruta från dina barn.

Fantastisk lekplats och bild:

Kolla in det här fantastiska lekområdet som ser otroligt vackert ut eftersom ditt barn kan njuta av en sval klunk under gräsparaplyet och glida ner till sandbassängen. Det lilla rummet på bottenvåningen ger roligare och mer spänning under speltiden.

Trähus:

Vi älskar alla att spendera tid i ett trädhus även efter att vi växte upp som vuxna. Varför inte ge ditt barn denna glädje genom att utforma och svänga ett trädhus i bakgården med en rutschkana så att de kan njuta av sina bästa vänner.

Trätält:

Detta är ett trätält som är så vackert utformat att stubbar omger det som ett staket och gungor fästa vid det för att få det att se rustikt, vackert och fullt av roligt och spänning. Även du kommer att älska att göra en lägereld där för en uteservering med dina vänner och familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*