Idéer för kreativa containerträdgårdar

Oavsett om du bor i en lägenhet med begränsat utrymme eller bara behöver en färgfläck på ett ställe, är trädgårdsarbete i behållare ett utmärkt sätt att lysa upp din omgivning omedelbart. Det är när du odlar dina grönsaker eller växter i behållare snarare än i marken. Med denna trädgårdsmetod kan du odla växter i ett litet utrymme. När det gäller design och vilka typer av växter du kan odla i krukor är möjligheterna oändliga. Kolla in dessa roliga och kreativa idéer för containerträdgårdar som gör ditt hem unikt och intressant.

Roliga och kreativa container trädgård idéer.

Trädgårdsskötsel med återvunnen koksflaska.  Dessa idéer för trädgårdsskötsel för container är ett utmärkt sätt att lysa upp din omgivning direkt.  Gör ditt hem unikt och intressant på ett annat sätt.

Trädgårdsskötsel med återvunnen colaflaska, källa

Fin keramisk hängande kruka.  Dessa idéer för trädgårdsskötsel för container är ett utmärkt sätt att lysa upp din omgivning direkt.  Gör ditt hem unikt och intressant på ett annat sätt.

Roligt målat jerrycan trädgårdsarbete.  Dessa idéer för trädgårdsskötsel för container är ett utmärkt sätt att lysa upp din omgivning direkt.  Gör ditt hem unikt och intressant på ett annat sätt.

Roliga målade jerry cans trädgårdsarbete, källa

Lego-huvud Flowr-kruka.  Dessa idéer för trädgårdsskötsel för container är ett utmärkt sätt att lysa upp din omgivning direkt.  Gör ditt hem unikt och intressant på ett annat sätt.

20 unika idéer för trädgårdsskötsel för containrar - kreativ containergarde
Idéer för kreativ behållare för grönsaksodling |  Trädgårdslayout.
Planteridéer: 18 inspirerande designtips för underbara trädgårdscontainer
Idéer för kreativa containerträdgårdar - Gård och trädgård - GRIT Magazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*