Idéer för kreativa bröllopsmenyer

Idéer för kreativa bröllopsmenyer

Förutom de olika andra dekorationsidéerna spelar bröllopsmenyn en viktig roll när det gäller att äta och dricka. Skulle inte dina gäster vilja njuta av delikatesser på ditt bröllop? Du kan visa menyn på kreativa resultattavlor som lockar svarta tavlan.

Menydisplay för ladugård:

Träplankor kan användas för att visa menyalternativen på en planka och spika dem i rad. Detta kan hängas utanför matsalen, särskilt i naturliga rustika bröllopsteman.

Ladugård

Tabellidé:

En av de traditionella idéerna är att skriva ner menyn med en svart tavla. Du kan antingen använda en färdig tavla eller måla valfritt inramat trä i svart för visning.

svarta tavlan

Vackert inramat glas:

Använd stora fotoramar eller glasramar för att visa menyn på borden eftersom du kan använda glitter för att skriva menyn och ge charm till glasramarna. Denna vackra idé kommer att fortsätta att dekorera borden.

inramat glas

Servettomslag:

Skriv ut menyn på bindorna och placera den tillsammans med bordsdekningen. Detta är en av de enklaste och enklaste idéerna där vem som helst kan behålla en kopia av menyn. Dessutom krävs inget extra utrymme.

Servett wrap

Gammalt fönster meny:

Skriv menyn på var och en av glasrutorna i ett gammalt fönster så ser de intressanta ut. Dessutom kan det gamla lagrade gamla fönstret i bakgårdsförrådet äntligen tas i drift.

gammalt fönster

Visning av pallmeny:

Om du har en stor palett hemma kan du måla menynamnen på paletten och även ingredienserna för att göra menyinställningen mer detaljerad.

palett

Rumdelare displayidé:

Har du en gammal eller en favoritrumsdelare hemma? Visa det på din bröllopsdag, för inte bara kan du visa menyalternativen utan du kan också placera bilderna på de bästa männen och brudarna på avdelningarna i rummet.

Rumsdelare

Bläddringsvisning:

Använd stora dukplattor eller tjocka tyger eller lakan för att skapa en rullning genom att fästa en pinne längst upp och ned på rullningen. Du kan också skapa en rullformad banner för att visa menyn.

skrolla

Staplade lådor:

Stapla alla tillgängliga lådor snyggt eller stökigt och skriv menyn med krita på var och en av lådorna. Detta ser särskilt bra ut i naturliga och rustika bröllopsteman.

staplade lådor

Vintage spegeldisplay:

Vintage och antika speglar är alltid ett nöje att titta på och du kan se menyn skriven på spegeln och hängde upp i ett bröllopstema utomhus.

Vinatge spegel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*