Idéer för kreativa barnrumsdelare

Designade barnrumsavdelare för flerbäddsrum gör rummet mer ordentligt och intressant och säkerställer en tydlig skiljevägg i rummet. Du kan använda de vanliga partitionerna för att dela ut utrymmet, men dessa kreativa partitioner gör det mer intressant och roligare för barn som skulle älska lite utrymme i sitt gemensamma utrymme.

Babyportar för gemensamma utrymmen:

Du kan använda babyportar för att dela upp rummet och det kommer att se väldigt sött och snyggt ut för att placera en skiljevägg mellan rummet. Dessa babyportar kan köpas i butiker eller så kan du använda spjälsängsräcken istället för babyportar för att separera rummet.

Skjutbrädaidé:

En av idéerna för privata rumsavdelare är att använda en skjutdörr för att ge privat utrymme i de gemensamma utrymmena. Denna skjutdörr kan målas som en tavla som barn kan klottra på, eller som en tavla för att spela in sina diagram och andra pedagogiska saker.

Färgglad rumsdelare för bubblor:

Skapa en färgstark rumsdelare med bubblor skuren ur kartong och täckt med presentförpackningar, eller använd pappersplattor eller till och med doilies för att skapa en vacker rumsdelare som denna.

Gardinrumsdelare:

Fäst en gardinstång mellan rummet och du kan använda gardiner för att separera rummet. Detta är också ett av de enklaste och billigaste alternativen.

Färgglada gardiner kan användas i barnrummet där design av deras fascination trycks.

Husrumsdelare:

Skapa en rumsdelare med träskivor eller gamla fönster och dörrar som ingången är huggen från. Detta skapar en trevlig huskänsla med dörrar och fönster.

Datorbord på öppen sida:

Använd datorbordet med öppna sidor, som kan användas av båda sidor, och barn kan använda det här stora öppna bordet för att ordna böcker och andra saker. Detta öppna bord gör rummet till ett hemkontorsinredning med en dator och snyggt ordnade böcker.

Datorbord med öppna sidor

Datorbord med öppna sidor

Partition med gap:

Skapa en skiljevägg i rummet med ett stort cirkulärt mellanrum genom vilket barn kan glida och titta igenom. Detta gör det till en rolig upplevelse och skapar tillräckligt för en rumsdelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*