Idéer för kreativ hårtork och locktång

Hårtorkar och locktångar har långa sladdar som lätt trasslar in sig. Du kan enkelt komma i en röra som slukar den tid du tar för att klä dig varje morgon. Om du har problem med att lagra dessa enheter kan du kolla in dessa kreativa idéer för lagring av hårtork och locktång. Det finns så många olika sätt att organisera hårverktygen att du säkert hittar något som passar dig.

Kreativa förvaringsidéer för hårtorkar och locktång!

Skåpdörrförvaring under diskbänken.  Installera en konsol över skåpdörren för att lagra hårtork.

Curlingjärnshållare under handfat.  Installera förvaringsenheten bakom fel front på ditt badrumsskåp runt botten av diskbänken.  Frigör borttappat utrymme i dina skåp och lådor och rensa bort dina bänkskivor.

PVC-rörförvaring för locktång och sladdar.  Använd utrymmet ovanför fågelskåpsluckan för förvaring.  Undvik det röriga utseendet på krulljärn som ligger på fåfänga eller toalettbehållaren.

Under Sink Desk Organizers.  Förvara hårtorkar och locktång i skrivbordets arrangörer för att maximera lagringsutrymmet i ett litet badrum.

Under Sink Desk Organizers. Förvara hårtorkar och locktång i skrivbordets arrangörer för att maximera lagringsutrymmet i ett litet badrum. källa

Lägg till en hylla som skärs ut för rör i garderoben.  Använd förvaringsutrymme ovanför hyllan för hårtork.

Lagringslösningar överallt i hemmet |  Ideias para barbearias.
Kreativ hårtork och lagring av locktång
Idéer för kreativ hårtork och locktång - Hati
Idéer för kreativ hårtork och locktång |  Smart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*