Idéer för inredning av zebrarum

Idéer för inredning av zebrarum

Har du någonsin undrat hur en zebra-inredning kommer att se ut? Tja, detta kommer att se väldigt modernt ut och unikt för alla typer av rum och i varje rum. Zebra har en fin kombination av svart och vitt som gör att den ser ännu mer attraktiv och dekorativ ut. Svartvitt är en mycket trevlig kombination som passar alla typer av teman eller interiörer, oavsett var du vill måla den i zebrainredning, antingen i ditt babyrum, tonårsrum, sovrum, vardagsrum eller vilket som helst rum. som passar perfekt.

Detta är ett mycket attraktivt vardagsrum med en mjölkvit soffgrupp och en bedårande svart kristallkrona. Mattan i zebrastil gör rummet ännu mer attraktivt och mycket elegant. Märkte du att det svarta, fluffiga skyddslocket och kudden på den vita soffan matchar mattan och ljuskronan?

Zebramatta i vardagsrummet

Zebramatta i vardagsrummet

Rummet för småbarn kan designas i en zebra-stil som gör att den ser snygg och söt ut. Du kan matcha kanterna med rosa eller blå färg beroende på barnets kön. Gillar inte tjejer rosa? Detta rum är ett mycket bra exempel på hur ett flickorum kan dekoreras med ett zebra-tema. Gardiner, lampa, matta, väggbeklädnader och förvaringslådan är också försedda med ett liknande lock.

Kolla in detta vackra rum med en fin kombination av färger, gul, svart och vitt. Den gula soffgruppen med en enda stol i zebra-design och matchande kuddar i zebramönster. Detta exempel är perfekt och visar ett modernt vardagsrum.

Kombination av vitt, svart och gult!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*