Idéer för inredning av ytterdörrar

Idéer för inredning av ytterdörrar

Ytterdörren spelar en viktig roll för att ditt hus ska se bra ut eftersom det är det första dina gäster kommer att märka innan de går in i ditt hus. En snygg dörr utstrålar en bra personlighet i ditt hus och välkomnar dina gäster. Nedan följer några av de idéer du kan använda för att dekorera dörren till ditt hem.

Detta är en vacker inredning för ytterdörren med ett stort bokstavsblock som fästs på hängande tyg med en vacker bärkrans och placeras istället för en ”O”. Denna inredning kommer att se väldigt snygg ut under julperioden eftersom det är en tid med kärlek, glädje och delning.

vacker ytterdörr inredning

vacker ytterdörr inredning

En söt dörrdekor som denna kommer att se väldigt snygg ut under påsken eftersom du kan göra den stora moroten av filtmaterial och band så att den ser väldigt vacker ut. Denna typ av inredning kommer att se väldigt enkel och söt ut eftersom du bara kan lämna den på din dörr så många dagar du vill.

Halloween är alltid en intressant årstid som alla ser fram emot när du kan dekorera ditt hem med läskiga saker för att få det att se säsongsbetonat och lyfta fram andan i Halloween. Denna dörr är en typisk Halloween-dekor med plåster som gör att den ser ut som en mumygrav.

Monogram är alltid vackra och aldrig utom säsong eftersom du kan skapa dessa monogram med nästan vad som helst du vill skapa. Monogram av metall och trä är hållbara, medan enkla och tillfälliga monogram kan tillverkas av filt, kartong, folie etc.

Vad sägs om denna härliga kartongdekor på Alla hjärtans dag med ett sött kärleksmeddelande som hänger på din dörr? Dessa typer av meddelanden, affischer och fraser i bokmärkesstil gör att dörrdekoren ser unik, intressant och romantisk ut eftersom den innehåller kärleksfulla ord.

Detta är en grön dörrdekor med en kottebåge på dörrkarmen och en grön bukett gräs på dörren. Du kan enkelt byta ut den mot allt du vill göra en båge, som färska blommor, band, pumpor etc.

Detta är en vacker dörrdekoration som helt enkelt är gjord av organza-material och kartongur. Du kan använda dessa organzabågar och dekorationsidéer på födelsedagsfester och under bröllopsfirande för att få dem att se väldigt vackra ut.

Volanger och kartongdekor

Volanger och kartongdekor

Unikt sätt att ordna färska blommor på din dörr, och det är billigare också. Du kan helt enkelt använda ett gammalt paraply hemma eller köpa ett coolt designat paraply. Detta kan användas som en vas för att placera de färska blommorna och bara hänga dem på dörren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*