Idéer för höstdekor

Det finns flera sätt att dekorera ditt hem på hösten för att lyfta fram säsongens anda och få det att se unikt ut under resten av året.

återanvänd gammal lykta

Tillsammans med olika andra färgalternativ är orange en av de ljusaste och vackraste färgerna som används på hösten för att få den att se lämplig och vacker ut.

Stairwell swag dekor

Ljusstake / dekoridéer:

Kolla in den här enkla men livliga ljusstaken som är lätt att skapa och lätt att göra hemma. Ta bara ett vinglas eller en votivhållare och fyll den med godiskapslar eller färgat godis efter eget val och låt ljusen flyta över den. Ser det inte snyggt ut?

Ljusstake

Färgglad bordslöpare:

Kolla in den här löparen, som bara består av saker som är lätt tillgängliga hemma eller i din trädgård. Ordna helt enkelt pumpor, kottar, torkade löv och ljus så att löparen passar perfekt med säsongens touch.

färgglad bordslöpare

Dryckskylare:

Hur cool är den här idén med en dryckekylare, där du kan skära ut de inre fröna av en stor pumpa och lägga en glasskål med isbitar och vinflaskor i den. Dina gäster kommer att vara entusiastiska över idén och din kreativitet.

Drick kylskåp

Brandrock dekor:

Fyll den stora vasen med torkade löv och kottar och lägg dem försiktigt på eldrock för att ge en touch av färg och skapa en färgstark atmosfär. Du kan också skapa en bladkrans av alla färgglada löv på dina samlarobjekt och dekorera eldrock. Dessa är mycket billiga och enkla att göra för att underhålla dig.

Brandrock dekor

Idé för dörrdekor:

Kolla in den här kreativa dörrdekoren med stora pumpor skurna i två symmetriska halvor och vackert målade och dekorerade med band. Pumpan är dekorerad med tre olika mönster och mönster som gör att den ser väldigt attraktiv ut. Detta är ett av de billigaste sätten att dekorera dörrarna till ditt hem så att hösten ser attraktiv ut.

Idé för pumpadörrdekor

Bladkrans:

Skapa en enkel och färgglad bladkrans med de material du har samlat i din trädgård eller med alla samlarobjekt av färgglada löv du har behållit alla dessa dagar. Du kan också måla arket med bokstäver och mönster så att det ser ännu vackrare ut.

Bladkrans

Veranda dekoridé:

Kolla in den här innovativa dekorationsidén för verandan med en höbunt, pumpor, en gammal stege och torkade löv. Orden som hänger på stegen matchar också Halloween-temat så det ser kul och vackert ut.

Veranda dekor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*