Idéer för fotobås för bröllop

Idéer för fotobås för bröllop

Bröllopets fotobås ökar bröllopets kul och spänning bland gästerna eftersom de kan ta med sina nära och kära till fotobåset för att klicka på en bild. Det är mer intressant och inbjudande om du kan göra fotobåsen väldigt attraktiv än en enkel skärm med en fotobåsetikett hängande på den. Gör ditt bröllop till en oförglömlig upplevelse med dessa lysande designidéer för fotobås.

Bokdropp:

Ta en titt på denna vackra bokdroppe som bakgrund för din bröllopsfotobod, den kommer att se fantastisk och intressant ut. Du kan också placera och limma några andra tillbehör, som nördiga glasögon, så att de tycker om att använda dessa saker när de klickar på en bild.

Himmelsnivå:

Låt fotot se vackert ut med en halvmåne som dina gäster kan sitta på och stjärnor som hänger uppifrån. Detta gör att det ser vackert ut eftersom de kan sitta på månen medan de håller ihop de två.

Tabellidé:

Detta är en enkel tavlaid där du kan skriva detaljer som brudeparets namn tillsammans med bröllopsdatumet och andra intressanta fraser så att bilderna kommer ihåg för alltid.

Hängande blank ram:

Titta på den här stora lådan, som klipps ut som en tom ram med namn och datum, eftersom dina gäster står bakom den och kan klicka på en bild med en färdig ram.

Pappersfläktdekor:

Dekorera fotobåsens vägg med pappersfack i olika färger eller de som matchar temat för bröllopet. Detta kommer att se ljust ut och likna ett stativ med en bakgrund av fans.

Blomma stativ:

Gör stora pappersblommor för att dekorera väggarna i din fotoboks eftersom den ser vacker ut och blommar av kärlek. Blommor är alltid trevliga och skapar en trevlig atmosfär.

Band dekoration:

Knyt en snöre mellan träden så kan du hänga band på den så att den flyter fritt i vinden och den ser vacker och pittoresk ut på bilderna. Denna enkla inredning gör det enkelt för dina gäster att ta en bild framför dem, eftersom sådana band inte skulle hänga överallt.

Rumdelare av trä:

Spraya rumsavdelaren med lämpliga formuleringar som du kan använda för fotoboden. Denna enkla träavdelare kan också dekoreras med andra saker eller bara lämnas för ett rustikt utseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*