Idéer för förvaring av bondgårdskök

Idéer för förvaring av bondgårdskök

Bondgårdens inredning är inte bara en stil. Det kan vara mysigt och rustikt, elegant och smakfullt eller utstråla shabby-chic stil. Utformningen av en bondgård kan också ha en tydlig toskansk, fransk eller amerikansk karaktär och till och med passa bra in i ett modernt industriellt tema.

Köket är hjärtat i varje hem. Här lagar vi inte bara mat, utan pratar, äter och träffar vänner och familj. Det är centrum kring vilket familjen kretsar.

DIY tillbehör till bondgårdar är ett utmärkt sätt att ge mysig värme till ditt kök och hem. Många projekt är mycket enkla, medan andra kräver lite träbearbetning eller enkla verktyg. Med bara några av dessa hemma-projekt kommer du att göra ditt kök till en inbjudande och attraktiv fristad.

DIY Custom Plate Rack (för $ 40!).

Om du har stora tallrikar och tallrikar som bara inte passar bra i dina garderober, eller har några fina delar som du vill ställa ut, är detta rack något för dig. Denna enkla tallrikshylla är det perfekta sättet att visa dina favoriträtter och erbjuder en säker och tillgänglig förvaringsmetod. handla om 11 Magnolialan

Tidningskorg för muffinspannor.

Ett enkelt och attraktivt sätt att förvara dina muffinspannor är att gruppera dem i en elegant och elegant magasinkorg. Istället för att vara en ful röra i din garderob har du nu ett tilltalande, iögonfallande centrum för ditt bakcenter. handla om Iambaker

Takhylla till bondens grönsaksställ.

25 Farmhouse Kitchen Storage & Organization Ideas |  Bondgård.
22 Idéer för köksförvaring på gården - Fantastisk DIY.
Stickning i Appalachia ™  10 Mer Farmhouse Kitchen Förvaring och.
Rustikt bondgårdskök 2019 & 60+ förvaringsutrymme för kök och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*