Idéer för DIY dekorativa vinglas

Idéer för DIY dekorativa vinglas

Vinglas är en del av de flesta tillfällen och du kan få dem att se dekorativa och attraktiva ut genom att designa dem med din kreativitet. Lägg bara till allt du tycker ser bra ut på glaset, och så ska det vara. Eftersom glaset anpassar sig till nästan alla typer av design.

Designidé för bikakestro:

Detta är en underbar design av honungskakor för vinglasen som serveras under poolparty och allt under solen. Detta kommer att se ganska söt ut eftersom du kan lägga lite pappers-tecknade tecknade serier eller tropiska frukter på sugröret så att det ser snyggt ut.

dekorativa sugrör

dekorativa sugrör

Blommor och pärlor dekor:

Detta är en annan söt vinglasidé där du kan fästa vackra tygblommor på vinglaset och även limma några vita pärlor eller pärlor på glaset så att det ser väldigt vackert ut.

Glitterglas dekoridé:

Detta är en av de mest färgstarka dekorationerna du kan tänka dig för ett vinglas eftersom du bara kan klistra fast glaset och damm glittrar på det. Detta gör att glaset ser glänsande ut under starkt ljus och ser väldigt snyggt ut.

Målad mohairdekor:

Kolla in detta ljusröda och charmiga vinglas med vackra vallmo på glaset. Detta kommer att se väldigt snyggt och bedårande ut eftersom kombinationen av rött och svart gör det väldigt attraktivt.

Polymerlera blomma:

Gör metalliska polymerlerblommor för att dekorera vinglasen, och du kan låta glaset blomstra i skönhet, medan dessa vackra metalliska kopparblommor får glaset att se ut som det sticker ut från mitten av blomman.

Målad hibiskus:

Måla botten av vinglaset med vacker lila hibiskus och det kommer att se vackert ut, eftersom målningen ser ut som om du dricker från blomman när du lutar glaset.

Glaspärldekor:

Detta är ett vinglas med glaspärlor som ser väldigt snyggt och färgstarkt ut när du fäster glaspärlorna på vinglaset och sveper in hörnen med en stålkabel för att lyfta fram designen och färgen.

snyggt glaspärlglas

snyggt glaspärlglas

Halsdekoration av glas:

Dekorera helt enkelt glasets hals så att det ser väldigt snyggt ut och du kan använda vilket material som helst som färg, glitter eller till och med band för att täcka glasets stam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*