Idéer för dekorationsfält

Idéer för dekorationsfält

Om du vill ha en plats att underhålla dina gäster i huset bredvid vardagsrummet är en bar den perfekta lösningen på din situation. Du kan dock inte bara ha en annan bar i ditt hus. Du måste försöka krydda det lite. Lyckligtvis kan den här artikeln hjälpa dig att få några tips om hur du gör det effektivt utan att påverka barens huvudfunktion. Kom ihåg att du bara vill öka stapelns estetiska värde och inte ändra vad den dikterar.

Om du vill ha en utomhusbar, kom alltid ihåg att använda en backsplash för att få ett kustnära utseende. Det kommer säkert att passa i baren om du försöker få en strandkänsla.

homebars01 utomhus

Källa: Kustliv

Du kan också förvandla dina gamla bokhyllor till en bar själv. En fördel med detta skulle vara att det ger dig mer lagringsutrymme och en viss stil som definitivt kommer att bevisa dina dekorationsförmåga.

homebars02 vintage
Källa: Skön

Om du vill att den ska vara bärbar och funktionell samtidigt kan du definitivt prova en polbox. Detta sparar säkert utrymme och ger dig allt du behöver för lagring och underhållning.

homebars03 diy

Källa: stilmjuk

Om du vill ha mer utrymme för ditt hem men ändå vill underhålla gästerna är det viktigt att du använder ett hopfällbart dryckesfack som detta. Du kan helt enkelt lägga den åt sidan när den inte används och placera den där det finns extra utrymme i huset. Portabilitet skulle inte heller vara ett problem med den här enheten.

homebars04 ämne

Källa: ärlig

Du kan också gömma din bar bakom vintage-dörrar. Detta kommer definitivt att ge det mer stil och innehåll i framtiden.

homebars05 dold

Källa: traditionellt hem

Du kan också förvandla din garderob till en liten bar och använda det extra lagringsutrymme som det ger dig.

homebars06 garderob

Källa: Dekorativt block

Du kan också använda din bar som dekoration samtidigt. Om du använder det som ett konsolbord är du säker på att uppnå detta utseende.

homebars07-konsol

Källa: erikabrechtel

Bortsett från det kan du också ha en svart tavla bakom din bar och ha kul med dina vänner.

homebars08 styrelse

Källa: urbanelectricco

Du kan också använda en retrostång som kan fungera som bord vid behov. Det kommer säkert att ge stil och känsla i ditt hem.

homebars09 retro

Källa: shine.yahoo.com

Om du har extra utrymme i ditt hem kan ett fullt utrustat barområde definitivt vara perfekt för fester. Pallarna kan fungera som extra sittplatser eller som extra bord.

homebars10 källare

Källa: houseofturquoise

Det skulle vara kul att prova, eller hur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*