Idéer för dekoration av tropiska badrum

Idéer för dekoration av tropiska badrum

När vi tänker på den stora flykten har vi alltid en speciell plats i hjärtat för en tropisk tillflyktsort. Vi behöver dock inte gå hela vägen till Bahamas för att få kokosnötter, palmer och solen. Okej, du får inte en bra solbränna i ditt badrum, men du kommer att ha en fantastisk inredning som skriker sommar! Vi har sammanställt de bästa stiltipsen för att ta tropikerna till ditt badrum.

Inspirerad av havet

Den lilla sjöjungfrun i oss alla fladdrar med fenor i extas. Detta nummer hyllar skönheten och mysteriet i det djupblå havet. Mosaikdetaljerna och rika färger kräver en karibisk eskapad.

ganska tropiskt tema

Det handlar om blues, baby. Denna rika, djupa färg påminner om vågorna och ljudet av måsar som inte är långt borta. Parat med några fantastiska fisknät Gardiner? Det är en fest i Atlantis och du är inbjuden!

Brisstil

Låt oss inte glömma den magi som turkos alltid ger till bordet. De kanaliserar strandstämning utan fisken.

ny stil

Ingenting säger nautiskt som skal! Hur kan du glömma skal i ett tropiskt badrum? Dessa ger så mycket energi in i rummet och det är också den perfekta accenten.

Älskar musslor

Omgiven av växter

Tropikerna och det gröna kommer alltid att vara lyckliga tillsammans i heligt äktenskap. Det är enkelt att skapa ett tropiskt badrum med sommarhjälp i varje hörn. Allt du behöver göra är att lägga till växter. Ja, det är så enkelt. Dekorera ditt heliga utrymme med färska, gröna växter. Ett bra arrangemang av blommor och gröna gör skillnaden.

grön

Fira naturen i all sin prakt genom att ha växter utanför ditt badrum! Njut av den tropiska känslan! Ser det här badrummet inte fantastiskt ut?

frodig

Ta dina dekorationsförmåga till en helt ny nivå genom att skapa din egen regnskog! Tja, på något sätt. Kolla in denna underbara uppvisning av tropiska dekorationer och frodiga gröna. Det ser ut som en dröm

DIY tropisk design

elegant badrum med tropiskt motiv

Dekorerad med trädetaljer

Trä i all sin enkelhet ger allt du blandar det en nautisk, elegant och varm touch. I kombination med andra material som ger en mer rustik atmosfär som exotiska blommor, är du klar!

Sommar-

Speglarna, stenkaret och de känsliga blommorna gör att badrummet ser ut som en tidning!

Trädetalj

De rika, frodiga detaljerna i detta nästa badrum ger dig en löpning. Den moderna versionen av denna sommarresort som ett badrum i kombination med kurvkorg och vita handdukar gör att du känner att du är på semester!

somrig badrum design

Trådetaljerna, de vita dekorationerna, den lilla accentbåten, de vita handdukarna och de eleganta fönsterrutorna … ursäkta mig när jag drunknar i min avundsjuka. Få utseendet genom att återskapa det i ditt eget hem! Integrera träbitar, rena linjer och vitt. Ingenting säger paradis som nypressade handdukar och lukten av havet eller i detta fall känslan av det.

semester

Jag hade kul, jag hoppas att du gjorde det också. Njut av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*