Idéer för dekoration av skjutdörrar

Idéer för dekoration av skjutdörrar

Skönheten i skjutdörrar? De är ett nytt perspektiv på funktionalitet och stil. De erbjuder inte bara mycket utrymme på väggen utan fungerar också som dörrar! Njut av dina flexibla skjutdörrar med dessa enkla tips:

Skjutdörrar

För dig som bor i studiolägenheter eller föredrar en öppen planlösning med minimalistisk känsla och integritet är skjutdörrar som detta helt perfekta för dig!

konst

Du kan använda dina rumsavdelare antingen från golv till tak eller delvis om du inte har ett öppet utrymme ovan. I alla fall ser de fenomenala, moderna och eleganta ut!

Marockansk

Den är utformad för att se bra ut när du dyker. Stilar som denna marockanska inspirerade design är perfekta. Låt din dykare stå i centrum mellan kök och vardagsrum.

Delare

Ett annat bra ställe att lägga till din skjutdörr är i ditt sovrum. Den perfekta lösningen för din arbetsplats och ditt sovrum, eller hur?

Huvudsovrum

Detta sovrum är drömens grejer. Skjutdörrar kan också se elegant ut!

design

Avdelaren ser fantastisk ut i denna matsats och är buffertzonen för vardagsrummet och matsalen. Dessa skiljeväggar / skjutdörrar gör rätt till varje rum.

fint

Det perfekta tillskottet till dina favoritrum och kreativa platser.

Nobel

För dem med en L-formad planlösning är det perfekta sättet att få ut det mesta av din layout genom att lägga till dykare i mixen. Skjutdörrarnas skönhet och mångsidighet förbättras ytterligare av deras funktionalitet och den eleganta, moderna finishen.

att öppna

Håll ett öppet utseende med dessa smarta, banbrytande partitioner.

Ladugårdsdörr

rustik

Inte ett fan av det glänsande glaset? Välj andra stilar som denna underbara skjutgrind!

kök

Kök älskar skjutdörrar lika mycket som nästa rum. Håll ditt kök privat och elegant, så är du klar. Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*