Idéer för bröllopsstång

Hur planerade du att visa efterrätten eller dryckesbaren på din bröllopsdag? Tja, här är några av de kreativa idéerna att använda de gamla möblerna hemma och ge det ett nytt liv på din stora dag. Nedan följer några av de idéer du kan använda för att skapa möbler för bardesign.

Vintage resväska

Låda och en tavla

Gamla dörrar och byrå:

Gamla dörrar kan fungera som bakgrund för byrån och måla dem i liknande färger och dekorera byrån med blommor, frukter och löv. Du kan använda dem för att visa efterrätterna och placera skedar, gafflar, sugrör etc. i lådan.

Bar i byrån

Fatdesignidé:

Använd två vinfat och en gammal dörr för att utforma en enkel barskärm där du kan sätta trädörren ovanpå de två faten och lägga alla förfriskningar på dörren.

Fat designidé

Bil dekoration:

Detta är en av vintageidéerna för att använda en gammal vagn för att designa en bärbar förfriskningsbar där du kan lägga frukt, drycker och andra förfriskningar på vagnen.

Vagn dekor

Enkelt gammalt bord:

Använd det gamla bordet för att lägga läskedryckerna på det. Du kan lägga så många drinkställ på bordet tillsammans med engångsglasögon och eventuellt dekorera bordet med ett fint tygöverdrag eller blommor så att det ser bra ut.

dekorerat bord

Shabby chic låda:

Detta är en shabby-chic låda där du kan lägga burken med tuggummi och godis, liksom några klubbor och godisrotting, i den öppna lådan. Ser det inte intressant och coolt ut?

låda

Chef för dryckesstation:

Placera brädor på stegen och placera så många dricksglas på stegen att de kan visas. Denna stege kan enkelt flyttas och utformas för att placera dryckerna på den.

Chef för dryckesstationen

Återanvänder det gamla badkaret:

Använd det gamla badkaret för att fylla läsk och juice eller ölburkar i det isfyllda badkaret. Den kan placeras runt ett hörn där dina gäster kan hjälpa sig själva.

Återanvänd gammalt badkar

Gammal bänk och pallsvängning:

Det här är min favoritidé att implementera en gammal bänk och gunga för att designa en förfrisknings- / dessertbar. Där kan du lägga kakor och andra desserter på gungan och en läsk på bänken.

gammal bänk och gunga

Gammal vintagehylla:

En gammal vintagehylla kan användas för att städa efterrätter och drycker på varje hylla så att gästerna kan servera sig själva.

Vintage hylla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*