Idéer för bröllopsdrinkstationer

Idéer för bröllopsdrinkstationer

Dryckesstationer är en av de saker du bör tänka på i bröllopsarrangemang, och du kan få det att se annorlunda ut än att bara lägga det på bordet. Det finns flera sätt att ordna dryckerna kreativt så att dina gäster kan njuta av dem och bli fascinerade av tanken att placera dryckerna också. Några av de vackra och kreativa idéerna finns i den här bloggen, som bara fokuserar på vad titeln säger.

Fat dryck station:

Använd gamla fat för att dekorera dryckesstången eftersom du kan placera två eller flera fat och placera dem ovanpå med en träskiva och ordna dryckerna på dem. Detta är en av de enklaste och coolaste idéerna.

Gammal båtdekor:

Antingen planerar du ett nautiskt bröllop eller inte, båtdrycksstationen ser kreativ och imponerande ut. Placera en gammal båt bredvid det snyggt klippta området, eller om det är ett strandbröllop, placera det bara på strandsanden så kan du fylla den med is och drycker. Detta kommer att se väldigt kreativt ut och se fantastiskt ut på din bröllopsdag.

Gammalt skåp:

Om du har ett gammalt kök eller barskåp hemma kan du använda det under ditt bröllop för att ordna drycker i det. Du kan dela glasen på en hylla och dryckerna på den andra hyllan.

Gammal byrå idé:

Kolla in den här lysande idén att använda en gammal byrå där du kan placera saftburkarna på sidorna och glasen ordentligt ordnade bakom dem. Kreativitet finns i lådorna där den är halvöppen och fylld med frukt och löv.

Öppen mobil lastbilsdrinkbar:

Det är en bra idé att använda en öppen lastbil eller en öppen bil så att du kan ordna dryckerna i den, och det är också lätt att flytta lastbilen dit du vill placera den.

Bucket dryckesstation:

En av de vanligaste sakerna som finns i varje hus är en hink. Du kan fylla den med drycker och placera den på ett stativ eller hänga den på vattenrören så att den ser annorlunda ut.

Staplad låda:

När du staplar lådor ovanpå varandra kan du placera drycker och glas på lådorna tillsammans med några blommor eller andra dekorativa saker för att göra dryckesstationen ser attraktiv ut.

Te vagn:

Te vagnen ska inte bara placera te och mjölk, men du kan också använda den på din bröllopsdag för att flytta runt med drycker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*