Idéer för blommig bröllopsdekor

Idéer för blommig bröllopsdekor

Blommor är ett av huvudelementen i de flesta bröllop och får hela platsen att se fräsch och blommande vacker ut. Färska blommor har en särskilt dekorativ effekt och deras naturliga doft fyller platsen med en magisk ton som gör bröllopsögonblicket till ett speciellt ögonblick.

Du kan också kombinera en fin färgblandning med olika färska blommor så att de ser väldigt ljusa och tilltalande ut. Nedan följer några av idéerna där du kan använda blommor när de är som bäst för att göra bröllopsinredningen till en av de bästa i sitt slag.

Idé med blommig bakgrund:

Kolla in denna vackra blommiga bakgrund där paret kommer att svära och gifta sig. Dekorera trädet med långa kransar av blommor som elegant pryder träden. Dessa kransar ser vackra och enkla ut och kan användas istället för streamers eller andra träddekorationer.

Bubble Tree Decor Idé:

Det här är en av de sötaste idéerna för blomdekor, där du kan sätta enskilda blomhuvuden i var och en av glasbubblorna och hänga dem på grenarna med hjälp av strängar. Detta gör att det ser väldigt attraktivt och unikt ut. Du kan också ersätta blommorna med ljus eller använda trädens inredning.

Idé för stolinredning:

Fäst en bukett i olika färger och sorter på stolens baksida så att den ser väldigt vacker och fantastisk ut. Bröllopsstolar är vanligtvis dekorerade med en skärp eller annat dekorativt tygmaterial, men dessa blommiga dekorationsidéer får dem att se snyggare ut än någon annan dekorationsidé, även om de är billiga och enkla.

Blomma ljusstake:

Gör din egen blomkrona för ditt bröllop med gamla lådor och vackra blomhuvuden så att den ser vacker och dekorativ ut.

Blomma placera kort i rör:

Kolla in detta innovativa blommakort som ser väldigt vackert ut och attraktivt eftersom blommestammarna skärs jämnt och placeras i provrören tillsammans med namnetiketterna.

Flower shower centerpiece decor:

Istället för att använda höga mittstycken på borden minskar inte bara bordsutrymmet, utan också synen på motsatta personer. Dessa vackra blomduschar ovanifrån gör att den ser unik ut och väldigt iögonfallande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*