Idéer för att uppdatera små balkonger

Idéer för att uppdatera små balkonger

Om du bor i en lägenhet som har en liten balkong och ofta undrar vad du ska göra med det lilla rummet, kommer den här bloggen att ge dig några av de uppfriskande idéerna som kommer att lysa upp ditt sinne och din balkong. Med din lilla balkong kan du göra mycket vackra renoveringsarbeten och ändra husets utsida.

Balkongklättrare:

Växter är ett av de viktigaste sätten att uppdatera platsen och du kan dekorera din balkong med klättrare som gör att den ser väldigt vacker ut. Sätt upp en vacker böjd stig för klättrarna och de kommer att följa rutten så att din balkong ser fräsch och grön ut.

Balkongsträdgård:

Detta är en ren balkongsträdgård utan sittplatser, och du kan odla örter, blommor, crotons och andra små växter på din balkong. Du kan också använda stegar, rulljalusier eller träband på väggarna för att lägga till ytterligare växter på balkongen.

Mysig gunga:

Kolla in den här mysiga balkongen med en fin gunga och kudde som ligger på golvet. Även om balkongen är enkel och erbjuder gott om plats, ser den fortfarande snygg och avkopplande ut.

Hängande örtskopor:

Häng små örter med örter på väggarna och du kan placera stolar och mattor på din balkong så att det ser enkelt och elegant ut. Detta gör din balkong mysig för en kvälls kopp kaffe.

Hängande lampor med ljus:

Dekorera balkongen med hängande lampor och ljus. Detta ser annorlunda ut och gör att din balkong ser ljus ut. Istället för lyktor, ljus och lampor kan du också använda hänglampor eller älvljus.

hängande ljus med ljus

hängande ljus med ljus

Hängande växter och gunga:

Kolla in denna otroligt vackra balkong med hängande växter och dubbel gunga. Detta är en av de vackra balkonger som du kan designa hemma, både snygg och uppfriskande med en liten trädgård.

Snygg sittgrupp:

Använd ett parasoll eller parasoll på balkongen samt några stolar, kuddar och ett soffbord så att du kan sitta avslappnad under dagen och ge balkongen ett modernt utseende.

Parasoll och möbler

Parasoll och möbler

Tofs hängmatta:

Om du trodde att hängmattor bara borde vara utomhus kan det vara hög tid att ändra dig och få en på din balkong. Njut av avkopplingen medan du svänger avslappnat i hängmattan i ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*