Idéer för att återvinna gammal bildram

Idéer för att återvinna gammal bildram

Gamla bildramar kan återanvändas på många sätt än att bara visa bilder i dem. Du kommer att bli förvånad över hur många möjligheter du kan använda dem och hur vackert de kan användas beroende på syftet. Kolla in de intressanta idéerna nedan för att hjälpa dig att använda dessa gamla ramar och ge dem ett helt nytt utseende.

Pappersvaror:

Fäst gamla jeansväskor i ramen och häng dem på väggen. Detta kan användas som förvaringsutrymme för brevpapper för att behålla de viktigaste sakerna. Detta kan göras i studien, nära telefonböckerna eller var du än tycker att de är mest användbara.

Badrumsdekoration:

Du kan använda gamla ramar som hyllförvaring för att placera dekorativa föremål eller till och med toalettartiklar så att de lätt kan ses och nås vid behov.

Idé för dörrdekor:

Detta är en underbar dörrdekoridé där du kan konvertera en gammal fotoram som en träkrans framför din dörr med en initial gjord av decoupage från gamla tidningar. Detta kan hängas upp med hjälp av ett stort nät eller färgade band för att göra det mycket attraktivt.

Förvaring av smycken:

Gamla ramar kan också användas för att hänga upp din fashionabla smyckesamling, eftersom de inte bara används för enkel förvaring utan du kan också visa de vackra samlarobjekten.

Nyckelring:

En av de mest efterfrågade sakerna hemma är en nyckelkedja, och vi glömmer ofta var vi placerade den. Du kan använda en ram för att fästa dessa nycklar och placera dem på ett ställe. En senare sökning skulle inte vara nödvändig.

Förvaring av nagellack:

Nu kan du ordna den vackra, färgstarka samlingen av alla nagellack på en inramad hylla, där de också ser väldigt konstnärliga och innovativa ut. Ta bara tag i trähyllor och spikfärgat förvaringsutrymme.

Skohylla:

Skor kan förvaras i stora bildramar eftersom du helt enkelt kan fästa tunna ledningar på dem och sedan hänga högklackade skor med dem. Detta kommer att se väldigt annorlunda ut och nyskapande i entréområdet.

Solglasögonhållare:

Vissa av oss har en speciell entusiasm för solglasögon och räcker aldrig ens efter att ha samlat ett dussin av dem. Så varför inte representera det så snyggt i en ram?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*