Icke-blommiga idéer för bröllopgångar

Icke-blommiga idéer för bröllopgångar

Dekorera din bröllopsgång med icke-blommiga saker eftersom det ser annorlunda ut än de vanliga blommorna. De ser faktiskt mycket bättre ut, mer kreativa och fängslande än de vanliga kransarna och buketterna av blommor placerade på sidorna av gången. Det finns flera icke-blommiga alternativ du kan överväga, och några av de bästa och vackraste listas på den här bloggen.

Grönt äppelkurs:

Färska gröna äpplen i en korg eller låda ser fantastiska ut tillsammans med den gröna gräsmattan utomhus. Dessa äpplen kan placeras med varje stol eller på samma avstånd från varandra.

Säckväv och spetsbåge:

Kolla in dessa stora säckvävslingor med vit spets fäst vid stolarna så att de ser enkla och eleganta ut på en bröllopsdag. Dessutom lägger dessa stora bågar så mycket dekor och glamour till platsen.

Frodiga gröna blad:

Vem säger att endast färgglada blommor kan dekorera bröllopsgången, men även frodiga gröna blad kan få det att se fantastiskt ut. Knyt några gröna blad till stolarna med en satinbåge, och det gröna på det här stället får det att se lugnt ut.

Parasollinredning:

Använd färgglada, tryckta eller enkla paraplyer längs gången så att det ser snyggt ut på sommardagar eller vid ett strandbröllop eftersom det ser väldigt snyggt och annorlunda ut. Du kan också lägga stängda parasoller i varje stol så att dina gäster kan använda dem.

Påfågel fjäder kon:

Vackra påfågelfjädrar trycks i de blå kottarna med initialer och hängs på stolarna så att de ser vackra ut. Detta är ett av de unika sätten att din bröllopsdekoration kommer att se väldigt vacker ut.

Stenmönster:

Använd småsten som placeras i vissa dekorativa mönster eller bara slumpmässigt fördelade i rad längs gången. Detta kommer att se väldigt trevligt ut för ett utomhusbröllop och kommer också att gynna dem som letar efter budgetvänliga idéer.

Fotodekor:

Använd fotoramar med bilder som visar varje ögonblick, kanske nyligen eller från din barndom. De kan hängas på någon av stolarna som leder till paviljongen.

Pom Pom:

Kolla in dessa färgglada och fluffiga pomponger som vi älskade att göra under skolan, och du kan använda dem för att göra stora pomponger för att dekorera din bröllopsgång med lyktorna placerade på den.

Pumpa dekor:

Använd stora pumpor för att dekorera gången särskilt för bröllop som äger rum på hösten och säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*