Hyllor för öppet kök i stil

Hyllor för öppet kök i stil

Luftiga, öppna kökshyllor är alla ilska, och med goda skäl! Vem vill inte kanalisera chic, ljus och ljus i sitt rum för att förbereda en storm av utsökt mat och hälsosamma vanor? Vi har sammanställt de bästa tipsen som visar hur du lagrar dina öppna kökshyllor i stil.

öppet kök

Organisera strategiskt och snyggt

öppet elegant rum

Ett drömmande organiserat och estetiskt tilltalande kök med lika eleganta hyllor är drömmen. Lämna de mest använda föremålen i de nedre hyllorna för bättre tillgänglighet och bekvämlighet.

Lägg till färg

Färg

Lägg till färg! Funktionell färg i form av kokböcker. Förse dem med en hylla och förvara dem på en lättillgänglig plats.

Välj en glad accentfärg

turkos

Liv och livlighet som dyker upp i färg ger ditt klara, rena utrymme allt. Färger som tomatrött eller turkos passar så bra med vitt som du kan se i det här köket. Accenter gör allt mer pittoreskt.

Ge dina öppna hyllor naturlig värme

fusion

Med hjälp av träelement och accenter kan du enkelt ge ditt moderna kök värme. Värme ger denna jordnota enkelt mot den skarpa kontrasten som stål ger. Kasta in några korgar för att försköna dem så är du klar!

Dekorera hyllor med en liten funktion

rustik

Uniformitet är nyckeln till detta rustika, bohemiska utseende. Genom att sätta ihop köksartiklar i liknande färger eller material blir dina hyllor omedelbart renare.

Använd grafik

Inre

Missa aldrig ett tillfälle att integrera konstverk i ditt rum! Vare sig det är vardagsrummet eller köket, de ser gärna på hyllor och väggar och passar. Du kan få dina porträtt eller teckningar inslagna i ramar som står bakom dina koppar och liknande. Njut av!

Stapla upp dem

Rustik färgrik

Nu har du möjlighet att presentera din överlägsna köksutrustning. Låt dina tallrikar och skålar luta dig eller stödja åt sidan för att ge dina gäster en fantastisk utsikt över porslinet och dess färger. Se dock till att du stöder dem snyggt och säkert!

Visa vad du älskar

Hörnhylla

Gör vad tipset säger! Ditt kök, dina regler. Visa vad du älskar och njuta till fullo. Till och med den mest snygga produkten hör inte till köket om du inte gillar den eller har värde. Släng ut det när du inte vill ha det i ditt rum och välj klassiska teman och tidlösa bitar som du älskar. Njut av det och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*