Hur man gör en egen örtträdgård i trädgården

Om du vill skapa din egen örtträdgård är det mycket viktigt att du läser den här artikeln. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du skapar en vacker landsannons som denna som kommer att skriva din egen trädgård. Innan vi går vidare, låt oss först diskutera det material du behöver för att göra din trädgård framgångsrik.

Nödvändigt material

Du behöver följande material:

  • Örter
  • Planteringsjord
  • Krukor och behållare och planteringsmaskiner
  • Växtmarkör eller en permanent markör

DIY örtträdgård 3

DIY örtträdgård 4

DIY örtträdgård 5

DIY örtträdgård 6

DIY örtträdgård 7

Nu när du har allt material du behöver kan du nu följa de grundläggande stegen för att skapa din egen örtträdgård.

Grunderna

Det första steget du behöver göra är att se till att du kan samla alla växter och örter du behöver för din trädgård. Det är bäst att separera dem och lägga dem i enskilda krukor så att de kan växa och frodas självständigt. Detta ger dig mer utrymme för att utvecklas ordentligt.

DIY örtträdgård 8

Efter att ha separerat alla dina växter måste du transplantera dem i nya krukor. Se bara till att du kan lägga till jord om det behövs.

DIY örtträdgård 9

Nu måste du märka varje kruka med olika växter så att du vet vilken som är vilken. Om du i förväg vet vilka anläggningar du kommer att arbeta med kan du definitivt påskynda processen.

DIY örtträdgård 10

Du kan sedan ordna om krukorna var som helst i din trädgård. Beroende på ditt humör kan du placera dem på ett bord du väljer eller helt enkelt på golvet. Var inte rädd att be om hjälp om du tycker att det är nödvändigt.

DIY örtträdgård 2

Det är också viktigt att se till att du kan hålla det rent regelbundet så att planerna kan växa ordentligt. Att ta hand om en trädgård är mycket arbete, så du måste vara väldigt nära patienten när det gäller att odla dina egna blommor och växter. På så sätt får du den bästa blomträdgården du någonsin har hittat i en förort.

DIY örtträdgård 1

Det här är bara några av stegen du bör ta för att skapa den vackraste trädgården du kan ha i din trädgård. Det är viktigt att du kan investera din tid och ansträngning i det här projektet så att du kan hantera det framgångsrikt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*