Hur man dekorerar en sovande veranda

Hur man dekorerar en sovande veranda

En sovande veranda är den perfekta lösningen för alla lata sommareftermiddagar. Njut av lyxen hos en utmärkt stylad genom att plocka upp några knep som vi har för dig idag. Läs artikeln för mer information.

1. Mjuk dagbädd

Veranda dag säng

Romantisk i sin mjuka, sömniga charm, vi älskar denna dagbädd och dess lätta, mysiga känsla. Öppna ett fönster så att vinden går precis rätt.

2. Stugan känns som

Stuga känsla veranda

Det här ser ut som en dröm, och vi kan satsa bra pengar på att söta drömmar är allt du någonsin får på den här balkongen. De krämiga färgerna på sängkläderna liksom det gröna och utomhus? Lysande.

3. Sväng med

hängande veranda gunga

Ha det lekfull hängande säng Din veranda vinner garanterat en trofé eftersom du är den coolaste personen någonsin. Otroligt roligt och frestande, tupplurstiden är mycket bättre nu.

4. Alla gäster

fantastisk

Du håller på att bli allas favoritperson. Att ha en sådan veranda när du har gäster är det bästa du kommer att göra. Du har inte bara en vacker, rymlig veranda utan också glada och bekväma gäster. Vad är inte att älska Kolla in Wardalile design för mer.

5. Hängmatta ingår

hängmatta

För något äldre, a Det finns en mer naturlig hängmatta och dagdrömmer effekt. En favorit om du vill fly och sjunka i lycka. Plocka upp några kuddar täckta med vackra mönstrade Sulk-örngott och stöd dem över en fin, neural matta för att få det snygga utseendet.

6. Eklektiska hörn

Eklektisk-veranda-krokar

Vad kan du inte älska med denna fräscha strandstil med mångsidig känsla? Vitt och blått vet hur man gör ett uttalande. besök styv design Fler tips på hur man gör ett sådant luftigt, tropiskt stänk. Perfekt för sömn på eftermiddagen.

7. Gammal rustik

Detta är kanske den vackraste verandan i världen. Denna varma vintage veranda sipprar in Attraktivitet och rustik komfort. Allt är så magiskt, från de varma och suddiga omslagen till de jordfärgade färgerna och trämotivet. Landsenddev vet en sak eller två om komfort och stil.

8. Modern bloss

Cool sovande veranda design

De livliga färgstänk och trä accenter gör denna veranda till en dröm att ligga på. Vi har inget emot att ägna oss åt dess skönhet i timmar. över jajkonstruktionllc

9. Traditionell kärlek

traditionellt

rafchurchill kombinerar kanariegul, lekfull blå och smakfull brun för att skapa den perfekta traditionella verandan med mycket värme. Vad kan du inte älska med denna traditionella och eleganta veranda?

10. Romantisk anda

romantisk sovrumspökdesign

Det är svårt att inte bli kär i den här romantiska blandningen av mjuka, vita lakan, boho-accenter och skärmdörrar. Känn dig fräsch och uppfriskad efter en underbar tupplur på en plats som denna och studsa i dina steg varje dag hela dagen tack vare den utmärkta sovverandaen som du får travisknoopphotography. Få några tips för att skapa dina drömmars sömnveranda. Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*