Hur du anpassar din bokhylla

Hur du anpassar din bokhylla

Bokhyllor! Vilket hus har inget hem? Ett underbart tillskott till alla rum, vare sig det är en studie eller ett rymligt vardagsrum. Den perfekta accenten och presentationen för din favoritlitteratur och något som är ”intellektuellt” eller ”Okej, kanske läser jag inte, men titta på den här imponerande bokhyllan, eller hur?” hur? ”. Oavsett om du har en hundra år gammal bokhylla som har skickats från din stora, stora, stora, stora Nana eller en vanlig bulkhylla, har vi de perfekta tipsen för att anpassa din bokhylla. Låt oss göra detta!

unik bokhylla idé

Att ha din bokhylla i unika, roliga mönster är en ny twist på den normala, gamla bunten med böcker. Den här med sin sicksack och sneda lådskärningar har till och med en TV i mitten. Ovanligt, oväntat, funktionellt och roligt!

vacker hylla

När du kombinerar pärlstavsunderlag och kronformning får du följande: en individuell hylla med en mysig känsla och enkel elegans. Shaping lägger till textur och är totalt sett det första valet när det gäller en look som stavar CLASSY.

Heminredning bokhylla stil

När du hör ordet ”bokhylla” slår jag vad om att 10 av 10 gånger kommer en bild av en klassisk bokhylla i horisontell stil att tänka på. Denna stil är perfekt för att maximera utrymmet och hyllar det klassiska utseendet. Trivs med ett par kuber, en garderob eller två, kanske en vas, och du är klar!

elegant hylla stil

Vill du ha något som ser inbyggt ut? Gör babyen! För ett superlätt, luftigt trick, låt det lyfta något för att ge det höjd och volym. Dekorera med lite form nedan för att ge din annars generiska bokhylla ett förhöjt, elegant utseende!

Bokhylla DIY

Låt din vackra bokhylla för motståndet integreras i okonventionella delar av ditt hus! Till exempel en bokhylla + köksö? Smart, praktiskt för alla dessa kokböcker och tidskrifter och fantastisk estetik!

Vi hoppas att dessa tips har fått dig att dekorera din egen bokhylla. Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*