Hotellinspirerade vardagsrumsdesignidéer

Hotellinspirerade vardagsrumsdesignidéer

Symmetri och enkelhet i layouten är hemligheten för att uppnå hotellets önskade vardagsrumsdesign. Så håll dig borta från många sidobord och röran och leta efter en enkel konfiguration som är grupperad runt soffbordet.

Elegant vardagsrum med unika ljuskronor

Hotellets vardagsrumsdesign 1

Hotell vardagsrumsdesign med bar

Hotell vardagsrumsdesign 2

Oavsett om du föredrar en ottoman eller ett soffbord, om du gör det till mitt i ditt vardagsrum, känns rummet strömlinjeformat och centrerat – speciellt i kombination med en matplats. När du lägger till en matta i ditt vardagsrum känns den inte varm och inbjudande utan blir mitten av rummet och sätter ihop schemat. Välj färgen som är densamma i dina möbler och andra tillbehör.

Eccletic hotell vardagsrum design

Design av vardagsrummet på hotellet 4

Enkel men elegant design av hotellets vardagsrum

Hotellets vardagsrumsdesign 6

Ett vardagsrum inspirerat av ett Art Deco-hotell är ett sätt att lägga till ett tema i ditt utrymme utan att vara för noga. Det kommer att anpassa dina moderna möbler till en äldre tid. Detta gör att ditt vardagsrum sticker ut från de andra.

Art deco hotell vardagsrum design

Hotell vardagsrumsdesign 8

Vit hotellvardagsrumsdesign med unikt designad ljuskrona

Hotellets vardagsrumsdesign 9

Om du vill ha en naturvänlig vardagsrumsdesign på hotellet, välj möbler i neutrala färger av naturligt trä som björk, pil eller bambu. Använd inte metaller. Dekorera möblerna med färgglada kuddar i tropiska mönster och färger som grönt, rosa eller turkos. Du kan lägga till några färgglada mattor. Att lägga till växter är en bra idé, lägg den i hörnet och några på fönsterbrädan eller sidobordet.

Rymlig design för hotellvardagsrum

Hotell vardagsrumsdesign 10

Naturvänligt hotellvardagsrumsdesign

Hotellets vardagsrumsdesign 11

Om du vill ha ett enkelt men elegant vardagsrum, använd beige färg på väggarna för att matcha vilken färg du vill i ditt vardagsrum. Denna naturliga färg har en lugn känsla som gör att du känner dig bekväm. Genom att lägga till naturliga möbler får du en varm ökänsla. En grädde eller brun kudde som sittplatser. Du kan också lägga till ett soffbord som kompletterar dina kuddar.

Uppfriskande hotellvardagsrumsdesign med fri utsikt mot utsidan

Hotell vardagsrumsdesign 12

Konstnärligt designat hotellvardagsrum

Hotellets vardagsrumsdesign 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*