Heminredning med träväggar

Heminredning med träväggar

Ett enkelt rum kan få ett nytt, berikat utseende genom att lägga till en trävägg. Trämöbler gick långt utöver det och gick ett steg längre för att förse huset med träväggar i ett modernt utseende snarare än ett traditionellt rustikt utseende. Nedan följer några av de idéer du kan använda för att designa ditt hem med träväggar och gå ett steg längre i ett modernt utseende.

konstnärlig trävägg

hisnande träpaneler

Trädgårdslounge vägg:

Detta är en träpanelvägg som används i trädgården, där den används som skiljevägg för att separera det kaklade området från resten av trädgården, men ger en delvis sikt genom panelerna.

Trädgård loungevägg

Modernt sovrum med rustik trävägg:

Detta är ett modernt sovrum med en rustik trävägg, där sänggavelområdet är dekorerat med en rustik trävägg med en väggmålning som dekorerar väggen. Gardinerna på sidorna passar så bra på väggen.

modernt sovrum trävägg

Detta är ett annat exempel på en sovrumsvägg där sänggavelområdet på samma sätt är utformat med en grov trävägg, men förblir enkel utan väggdekoration och ser bra ut på egen hand.

Trä huvudgavel

Minimalistisk toalettdesign:

Detta är en minimalistisk toalettdesign med släta träväggar med vita plattor och toalettarmaturer. Detta ger toaletten en mycket fin finish och gör att den ser väldigt snygg och modern ut.

modernt träväggbad

Panelvägg i trä:

Detta är en panelerad trävägg med detaljer på ytan som ger den en grov yta, och även om den ger ett rustikt utseende är väggens del gjord av trä och den återstående delen är målad i en normal färg med en slät yta och interiören är modern Hela rummet är modernt.

panelerad trävägg

Fyrkantigt trä i studien:

Detta är ett fyrkantigt trä i studien, där den släta träytan är panelerad så att den löper i en sektion längs alla fyra sidor av rummet, vilket ger rummet ett trendigt utseende.

fyrkantigt trä i studien

Träpelare vardagsrumsdesign:

Detta är en vardagsrumsdesign av träpelare där träväggen bildas som en bottenvägg mellan huvudvardagsrummet och trappområdet. Stenarna under träpanelerna ger detaljer och ger den en modern touch.

Träpelarevardagsrumvägg

Träklosskonstruktion:

Det här är en konstruktionsvägg av träkloss där det ser ut som varje vägg sticker ut utåt på sin egen nivå och ser väldigt unik ut. Denna typ av vägg ser vacker ut när den är designad på hemmakontoret, kontoret eller vardagsrummet.

strukturerade väggar av träklossar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*