Hem med pappershantverk

Hem med pappershantverk

Är inte pappersarbete enkelt, lätt och billigt att omedelbart få ditt hem att se dekorativt och vackert ut?

vägg målning

Du måste också ha gjort dessa enkla hantverk under skolan eller sommarlovet och det är en av de bästa sakerna att fräscha upp och återuppleva dessa barndomsminnen. Ta tillbaka denna friskhet och energiska konst genom att packa dessa enkla hantverk i lådor för att dekorera ditt hem.

Väggdekoration

Ord flower craft:

Dessa blomsterhantverk är min personliga favorit och även om de är tidskrävande ser de helt underbara ut när de är klara. Om du är bekant med att göra pappersblommor kan du göra hantverket hemma genom att skära bokstäver ur kartong, fylla dem med svamp och sedan lägga blommor i dem. Antingen blommor i två eller flera färger ser bra ut.

Kartonghantverk

Glas eller foder:

Vem skulle ha trott att detta enkla engångsavfall kan göra vackra hantverk möjliga? ja! Nästa gång du vill kasta dessa cupcakefodral, tänk två gånger för att du kan spara dem för att göra dem till färgglada konsthantverk genom att stapla dem i ett glas.

färgglad bordsdekoration

Enorma pappersblommor / fläktar:

Gör jätte- eller jättepappersblommor eller pappersfläktar som du en gång gjorde i din barndom och fäst dem på väggarna i ditt vardagsrum, matsal eller till och med din arbetsplats, tillsammans med några helt enkelt klippta lakan, så att det ser vackert ut.

enorma pappersblommor

Musiklyktor:

Har du staplat anteckningar hemma? Du kan använda vissa sidor av den genom att linda dem runt murarburken och klippa ut former så att ljuset kan tränga igenom snyggt. Detta kommer att se väldigt elegant och vackert ut.

Lykta dekor

Pappersrulle vas:

Gör en pappersrullevas med gamla tidningspapper, helt enkelt genom att linda papperet tätt och limma ihop dem, och de formar dem till vackra former enligt dina önskemål. Detta kommer att se väldigt konstnärligt och färgstarkt ut.

Pappersrulle vas

Mobilt pappershantverk:

Förvandla tjockt kartongpapper eller hantverkspapper till ett mobilt pappershantverk genom att helt enkelt klippa ut så många skivformar som du behöver och fästa dem i tråden och hänga dem på broderramen.

mobilt pappershantverk

Pot dekor dekoration:

Dekorera om en gammal kruka med den gamla pappersrulltekniken och limma trådarna ordentligt ihop. Täck över potten så att potten ser färgstark och unik ut.

Kruka dekor

Förvaringsboxidé:

Du kan täcka de gamla förvaringslådorna med presentförpackningar och göra dem till vackra förvaringslådor så att de ser unika och presentabla ut.

Förvaringsdekor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*