Hårtillbehörsarrangör: DIY-hantverk

Hårtillbehörsarrangör: DIY-hantverk

Detta är en av de intressanta bloggarna för alla små flickor, tonåringar och kvinnor som gillar att ha olika matchande hårtillbehör och vill ha en perfekt arrangörsidé. Detta är en av de billiga hantverksidéerna där du kan ordna dem snyggt hemma och enkelt komma åt dem när det behövs utan att behöva söka länge.

Skopförvaring:

Använd små hinkar för att kasta alla hårtillbehör på ett ställe, och du kan enkelt hitta dem där om det behövs. Fäst krokar på väggen eller en träskiva och häng sedan hinkar på krokarna för att behålla dessa saker.

Virkmönster:

Om du är intresserad av stickning och virkning kommer du att älska det här eftersom du helt enkelt behöver ett virkmönster för att fästa alla klipp i det så att det syns tydligt.

Gelrör:

Om du inte vill spendera tid på att skapa, men ser fram emot en enkel idé, kanske du är intresserad. Ta använda gelrör och håll alla hårband och gummiband med dem.

Hängare med band:

Dekorera alla gamla hängare med vackra band och spetsar, och du kan hänga långa band på den för att organisera klipp. Detta är en av de enklaste idéerna, och allt du behöver göra är att binda band till hängaren för att använda den. Du kan också lära dina barn att göra en för dem.

Mason-burkar:

Masonburkar kan användas i många hantverk, DIY-idéer och för förvaringsändamål. Ta en hemma för att hålla alla hårtillbehör där inne och enkelt hämta dem vid behov.

Havregrynsbox:

Kasta aldrig en havregrynsbehållare eller pringelburkar eftersom de kan användas för att förvara hårband. Dekorera det enkelt med färgglada kuvert eller tryckt tyg så att det ser dekorativt ut. Detta kan fästas på ljushållare så att det ser kreativt ut. ”

Bandhållare:

Allt du behöver är bara två långa band och lite hett lim för att göra denna förvaring, eftersom du kan limma ihop dem med utrymmen där hårband kan hållas snyggt.

Gren:

Knyt grenen till en tråd och använd sedan band eller andra repmaterial som du kan tänka dig för att ordna dessa hårtillbehör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*