Hängmatta- Vackra mönster!

Hängmatta- Vackra mönster!

Vad kan du förmodligen göra efter en lång, hård dag, efter allt kaos och körning genom de livliga gatorna? Kanske ta en kopp varmt kaffe eller bara rusa till sängs? Om du hade en hängmatta hemma skulle du antagligen inte ge dessa svar eftersom du skulle svänga bort den stressen i en hängmatta direkt. Nedan följer några av de underbara hängmattedesignerna som du kommer att älska och som du åtminstone vill ha hemma.

Amerikansk standard hängmatta:

Detta är en standard amerikansk hängmatta som är fin, färgstark och den vanliga som du kan hitta i många butiker och som är i normal storlek. Denna typ av hängmatta kan vanligtvis placeras på gräsmattan, vid poolen eller i din trädgård.

Amerikansk standard hängmatta

Standard amerikansk hängmatta

Täckt hängmatta:

Detta är en vanlig tyghängmatta bunden till ett träd eller en stolpe från båda sidor och med en baldakin över den för att ge skugga och skydda den från trädgårdsbuggar. Dessa typer av hängmattor är bäst för att spendera hela dagen i trädgården och läsa en bok på semester.

Hängmatta i stolstil:

En annan bekväm hängmatta är en hängmatta i stolstil som du kan använda på din balkong eller till och med i huset. Dessa hängmattor behöver bara en enda krok för att hänga upp dem och ta mindre plats.

Rope dubbelhängande stol med kuddar:

Dessa typer av dubbla lutande hängmatta stolar erbjuder intimitet där du kan njuta av din fritid och ha kul med din älskade, eftersom du både kan svänga och ha kul tillsammans. Kuddarna fästa vid hängmattan ger stöd och extra komfort.

Extra stor hängstol:

Detta är en extra stor hängstol där du inte bara kan sitta ner utan också lägga dig avslappnat och njuta av hängmattan medan du svänger. Detta skapar mer eller mindre en vagga-liknande kläder som ger en varm och mysig känsla.

extra stor hängstol

extra stor hängstol

King size familjen hängmatta:

Detta är en av de mest populära hängmattorna under senare tid, där familjer tenderar att köpa mer för att njuta av sin tid med sin fru och sina barn.

Tälthängmatta:

Detta är en trampolinliknande hängmatta där du kan göra det utomhus, särskilt på sommaren, för att motstå värmen, skydda dig från solens strålar och njuta av dagen i den svala brisen på natten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*