Hänglampor i svart och grått

Hänglampor i svart och grått

Om du vill ha en modernare design för dina lampor är dessa urban lampdesigner något för dig. Nu är allt du behöver göra att läsa om det så att du kan lära dig mer om hur du kan integrera det i dina egna husdesign i framtiden.

Först är här en modern hänglampa som säkert kommer att se bra ut på ditt kontor. Den har den professionella atmosfären som passar in i moderna kontorslokaler. Den svarta läderkänslan i denna speciella hänglampa ger den en större kant jämfört med andra hänglampainstallationer. Om jag definitivt kommer att använda det för mitt eget hemmakontor om jag har möjlighet.

Samtida golv- och taklampor för Le-Klint-Cache

En fördel som jag ser när jag använder denna speciella hänglampa är att den är lätt att underhålla. Det betyder att du inte behöver rengöra den så regelbundet som om du till exempel hade en vit taklampa med samma design.

Det kommer också att gå med alla färgrutor som du kanske har planerat för ditt eget kontorsutrymme. Oavsett om du väljer ett färgstarkt kontorsutrymme med en antydan till svart eller en svart och grå ensemble, kommer användningen av detta speciella hänglampa aldrig att vilseleda dig när det gäller design och funktion.

Cache-serie designad av fransk designer-Aurélien-Barbry hänge

Dessutom är här en annan tolkning av en modern pendel design. Du kan lägga detta i din bar. Det kommer säkert att belysa detta hörn i ditt hem perfekt. Varför försöker du inte det? Jag är säker på att du kan tillbringa ännu mer tid i din bar tack vare dessa fåniga hänglamplampor.

Färgen på dessa pendellampor är definitivt ett utmärkt komplement till ditt designschema, eftersom det inte bara sticker ut ur estetik utan också är ett fokus för alla rum där du vill använda dem. Svartvitt ger definitivt karaktär till alla inredningsplaner som du kanske redan har i åtanke för ditt eget hem. Om jag var du skulle jag definitivt försöka.

Av denna anledning kan denna speciella hänglampa betraktas som en starkt rekommenderad installation för alla kontors- eller vardagsrumsdesigner. Det är en snygg, artig och extremt maskulin design som passar in i alla hushåll med små svårigheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*